Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar

<< < (5/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: benelli - 12 Ožujak, 2009, 15:31:52 ---e pa zato sam i stavio podlosku imam X-special remen,16.5 je sirok,al ako stavim podlosku između bolcne i variomata kao sta sad imam onda ne mogu stavit onu drugu sta sam dobio sa multivarom između kvacila i variomata jer jedva stane matica previse viri van

--- Kraj citata ---

Mogao bi prvo izmjeriti te podloske...

jer kada stavis onu od multivara 2mm, ne mozes staviti deblju od 0.8mm izmejdu bolcne i ventilatora jer ne stane matica radilice...

dhorvat:

--- Citat: benelli - 12 Ožujak, 2009, 15:31:52 ---e pa zato sam i stavio podlosku imam X-special remen,16.5 je sirok,al ako stavim podlosku između bolcne i variomata kao sta sad imam onda ne mogu stavit onu drugu sta sam dobio sa multivarom između kvacila i variomata jer jedva stane matica previse viri van

--- Kraj citata ---

To i ja pričam... Tako je i meni  :icon_thumright:

Slow...?  ::) ::)

EDIT:

Meni je možda ta šajbica iza varia 3 mm  :toothy3:

Ajde bum pogledal sljedeći put. Makar meni je remen dosta potrošen pa je na vrhu polutke u leru  :icon_thumright:

SlowRider:
Ja koristim sajbicu od 0.2mm, za vecom nemam potrebe, a sa povecanjem debljine sajbice se remen manje podize prema vrhu varia (kod nekih ne, recimo piaggio multivar)...

benelli:
evo remen

podloske

prve dve sam dobio sa multivarom prva je 5mm,druga je 2mm i treca je od org variatora i ona je od 1 mm

dhorvat:
Prva je za malagutija, nju možeš bacit. Druga je ta koja dođe ispred varia, a treću stavi između bolcne i ventilatora. Ako stane  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju