Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar

<< < (3/6) > >>

SlowRider:
Znaci 3 sajbice se dobiju uz multivar za minarelli, najveca koja je plasticna je blokada i stavlja se na bolcnu. Metalna debljine 5mm sluzi za malaguti f12 koji ima malo duzu radilicu ili ako se vozis bez kuplunga anlasera. Metalna od 2mm se stavlja obavezno prije kompletnog variomata na radilicu, znaci izmedju poklopca variomata i kuplunga anlasera.

Znaci tebi za Benellija treba samo ova od 2mm. A ove sto sluze za stelanje variomata se stavljaju izmedju bolcne i ventilatora na radilicu. Max. debljina tih sajbica ne bi smjela biti veca od 0.8mm, inace se debljine u setu krecu od 0.2 do 0.8mm.

Inace uz TOP-ov variomat se dobije nekoliko sajbica za stelanje variomata, uz multivar se dobiju samo ove 2 za dobivanje remena u ravnini za straznjim polutkama i blokada varimata.

benelli:
ja sam sad stavio između kvacila anlasera i variatora onu tanku sajbu sta stoji na org variomatu između bolcne i ventilatora. a sad sam stavio između bolcne i variatora on tanju sta sam dobio sa multivarom,sad neznam dal da maknem onu sta sam stavio kod kvacila anlasera ili da je pustim al bas je tanka

dhorvat:

--- Citat: benelli - 12 Ožujak, 2009, 14:10:08 ---ja sam sad stavio između kvacila anlasera i variatora onu tanku sajbu sta stoji na org variomatu između bolcne i ventilatora. a sad sam stavio između bolcne i variatora on tanju sta sam dobio sa multivarom,sad neznam dal da maknem onu sta sam stavio kod kvacila anlasera ili da je pustim al bas je tanka

--- Kraj citata ---

Samo fali da napišeš: "Tanka je onak..."  :toothy12:

Daj uzmi šubler i izmjeri kolko je debela. Na multivaru između kuplunga anlasera mora biti šajbica 3mm ako se ne varam i ona dođe uz multivar. A između bolcne i ventilatora šajba nije obavezna  :nono:

benelli:
sad cu ja ic skinut to pa cu izmjerit al znas kolko je siroka sajba org koja ide između bolcne i ventilatora 1mm i tu sam stavio između kvacila anlasera i variatora,al ako stavim tu od 3 mm sta sam dobio sa multivarom između kvcila i variatora onda mi nestane druga između bolcne i variatora pa ga onda moram pogurat da krene

SlowRider:

--- Citat: benelli - 12 Ožujak, 2009, 14:10:08 ---ja sam sad stavio između kvacila anlasera i variatora onu tanku sajbu sta stoji na org variomatu između bolcne i ventilatora. a sad sam stavio između bolcne i variatora on tanju sta sam dobio sa multivarom,sad neznam dal da maknem onu sta sam stavio kod kvacila anlasera ili da je pustim al bas je tanka

--- Kraj citata ---

Obrnuto si stavio sajbice. Ona najtanja (2mm) sto se dobije uz multivar ide izmedju kvacila variomata i poklopca variomata. A ova tanka od serijskog variomata se stavlja po potrebi izmedju bolcne i ventilatora.

Ako nemas ovu od 2mm na pravom mjestu, onda ti se remen jace trosi po strani variomata...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju