Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar

<< < (2/6) > >>

Brla:
ajd ne meljite gluposti.... u pitanju je očito minarelli a vi pričate o piaggiu... te šajbice idu između bolcne i polutke kod variatora.... e sad neznam što se nima točno štela  :icon_scratch:

benelli:
da radi se o minareli masini

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: Brla - 11 Ožujak, 2009, 21:38:12 ---ajd ne meljite gluposti.... u pitanju je očito minarelli a vi pričate o piaggiu... te šajbice idu između bolcne i polutke kod variatora.... e sad neznam što se nima točno štela  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
vidi stvarno....ja sam gledao za piaggio, nisam odma skužio da je riječ o minerelliju...moja greška :binkybaby: :binkybaby:

3alfa3:

--- Citat: Brla - 11 Ožujak, 2009, 21:38:12 ---ajd ne meljite gluposti.... u pitanju je očito minarelli a vi pričate o piaggiu... te šajbice idu između bolcne i polutke kod variatora.... e sad neznam što se nima točno štela  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Polozaj remena u variomatu i zadnjim polutkama dok je motor u leru.
Deblja sajbica - remen nize u variomatu - kreci prijenos - bolji start (mozda manja krajnja brzina ako se vario ne moze do kraja skupit). Na Piaggiu 50 takva sajbica ne utjece na krajnju brzinu jer se variomat i sa njom moze skupit do kraja.

Ujedno ta sajbica sluzi i za fino stelanje prijenosa - deblja sajbica - vise okretaja (kao lakse rolice)

benelli:
aha hvala puno svima samo jos jedno pitanje jel dode kakva sajba izad variatora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju