znam da je bilo vec 50000 tema o alarmu, al to su uglavnom c mod alarmi.. a meni triba nesto vise...
posto mi je opet neko ostetia skuter (citaj ovaj put ugasia ciku u sic i ostavia rupu skupa s cikom.. da stvar bude saldja sic je tapeciran prije misec dana..) ... nedavno probia gumu nozem..., stari skuter neko friza...
skuzia san da naravno sve to nije slucajno... sad zivim u zgradi, nocu je skuter garaziran samo dio zgrade ima pristup u te prostorije... dakle neko od susjeda je...
posto zgrada ima 10 katova, ja na osmom.. treba mi osim alarma i dojava stanja skutera...
trazia san na brzinu nesto al nigdi nisan nasa alarm koji bi mi dojavia da neko dira skuter prije nego pocne zvizdat ili dok zvizdi...
jel zna ko di mogu pogledat takav alarm, ima li ko i kako radi... doslovno mi je pun racku ovog i nije me briga da je 1000kn ..
zva sna policiju al oni mi nemogu bas pomoc... samo zapisnik napisu i cao.. doslovno san lud i nekog cu naklepat ko malog majmuna.. help please...
Edit:
cesto san nalazia i limun po sicu (na starom skuteru) .. izgrizlo mi sve i izgubilo boju, razno razno smece itd...
Edit2:
nekidan mi je i auto razbia neko po vratima
a nisan u svadji s nikim... niti mi starci.. a auto je kadett iz 76. tako da me neko jebe u cmar...
savijeti kako rijesit uz alarm dobrodosli...