Tehnički kutak > Garaža
moj runner zvani zmaj
Chupsy:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Ožujak, 2009, 03:04:36 ---
Samo, i za Yasuni R pise da je najjaci na 8500. Kaj to znaci, da trebam postelat skut da vrti max. 8500 kroz ubrzanje? Iz rupe me nebi traktor mogo izvuc.
A kaj da se komentira? Fino si ju ofarbo dobrom smjesom (mozda cak i mrvicu prebogato), samo, ili koristis lose ulje koje ima puno pepela dok izgara ili ga stavljas previse jer se nakuplja na svjecici u obliku grudica iako nije zabrinjavajuce - moze to i puno gore bez problema za motor.
Pocni sam radit mjesavinu.
Usput skemijaj kako (kvalitetno) osigurat da zupcanik vodene pumpe ne ispadne ako se vadi uljna pumpa pa javi sto si napravio :)
--- Kraj citata ---
ni to rupa alfa to je torq, jel se sjećaš begićevog spa, bio je gore malossi gus, yasuni R i 7.2 rolice, išlo je ko mutavo bez da se dere i vrišti, samo ubrzava
uljna pumpa je gore i dodajem još malu u rezervar, sad sam spustio iglu za još jedan zub pa ćem da vidimo, iako je ovo svijećica nakon laganini vožnje u kojoj se skuter nemre ni zgrijat, kiler od spa radi svoje...
Chupsy:
lol opet
dino_sk:
e chupsy koliko ti imas skutera ;D
Chupsy:
--- Citat: dino_sk - 12 Ožujak, 2009, 10:32:35 ---e chupsy koliko ti imas skutera ;D
--- Kraj citata ---
taj jedan jedni grob iz 98!
čuj ovog viktora, čekamo filmić...
i kaj buš vidio na filmiću?
runner ide 125 po gpsu, znači 130-135 po svakoj prosječnoj čuki od auta
ubrzanje ti je slično ko sp, startamo ide dobro do nekih 60 onda me sp pređe sakrijem se u njegov vjetar i idemo do krajnje tak
Biker(ss):
sve za 5....samo dok si ga nazvao "zmaj" daj plastike na airbrush :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju