Tehnički kutak > Garaža

moj runner zvani zmaj

<< < (6/12) > >>

vktr:

--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 10:37:12 ---taj jedan jedni grob iz 98!

čuj ovog viktora, čekamo filmić...
i kaj buš vidio na filmiću?
runner ide 125 po gpsu, znači 130-135 po svakoj prosječnoj čuki od auta

ubrzanje ti je slično ko sp, startamo ide dobro do nekih 60 onda me sp pređe sakrijem se u njegov vjetar i idemo do krajnje tak

--- Kraj citata ---

:toothy12:
pa kaj oš, vidio naslov teme, otvorio temu, i kaj, da ne bi ispalo da sam bezveze čitao , moro sam nekaj napisati, a još je bilo i 2 ujutro, misliš da sam znao kaj pišem :toothy11:

Ko da si i ti znao šta govoriš kad si provozao mog ŠFa i pitao: "Jel ti imaš KIT"  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Chupsy:
pa treba pitat, kaj ja znam, vidim da ide dobro za spidfajta, nepoznam te, i nemam rendgenski vid da vidim cilindar
i došo si mene u radionu pitat kolko dođe izmjena karika, ja ti velim 300kn ti si očima okrenuo ko da sam reko 700

evo sad javno na forumu, kolko bi mogao naplatit za izmjenu karika na sf 100 AC
znači moj alat, fensi radiona, stručna osoba, plus ima 2 sata posla ak oćeš napravit sve kak spada, i još preuzimam rizik na sebe ako sj**** nešto...

ivanm:
200 kn :frajer:
na 8500 okr snagu ima replica za peugeot cilindar, piaggio se mora zavrtit na 10000 okr..

OvErLoAd:

--- Citat: vpucko - 12 Ožujak, 2009, 03:34:46 ---a gledam kao da je brusio ovu nit iznad elektrode... znam da su to ljudi... me takodjer... stanjis i dovedes na rub elektrode da dio koji kupi iskru bude sto manji, znaci ujedno iskra u teoriji sto bolja... jer je ciljana na jednu tocku a ne rasipa se...

--- Kraj citata ---

U ovom slučaju je to original tako, to je EVX (platinum) svjećica

Chupsy daj napiši kaj sve imaš gore, komplet setup, baš me zanima.

perica_46:
po rijecima sto ljudi pisu, da se zakljuciti da fino ide skuter.. da bar moj tako ide...  :'( e ugl, vidim da imas taj olaksani magnet, koliko je bolji u odnosu na onaj serijski?? i cemu on pomaze???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju