Tehnički kutak > Garaža

moj runner zvani zmaj

<< < (4/12) > >>

Chupsy:

--- Citat: igor.sb - 12 Ožujak, 2009, 01:14:57 ---sve 5, samo taj manualni cok  ::)

--- Kraj citata ---
a ljepi je jelda...

--- Citat: vpucko - 12 Ožujak, 2009, 01:10:35 ---pa zar ju nebi jos trebao skratit da bude na rubu elektrode?? a ne ovako na pola?

--- Kraj citata ---
???    ?         ?????  ! ??            ?  !?

vktr:
uber super guba kul
čekam(o) filmić neki

3alfa3:

--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 01:03:02 ---torque value of 7.35 N.m. (o.75 Kgm) at 8.000 rpm and power of 6.6 Kw (9 C.V.) at 8.500 rpm.
--- Kraj citata ---

Samo, i za Yasuni R pise da je najjaci na 8500. Kaj to znaci, da trebam postelat skut da vrti max. 8500 kroz ubrzanje? Iz rupe me nebi traktor mogo izvuc.

--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 01:03:02 ---čudo niko nije svijećicu komentiro

--- Kraj citata ---

A kaj da se komentira? Fino si ju ofarbo dobrom smjesom (mozda cak i mrvicu prebogato), samo, ili koristis lose ulje koje ima puno pepela dok izgara ili ga stavljas previse jer se nakuplja na svjecici u obliku grudica iako nije zabrinjavajuce - moze to i puno gore bez problema za motor.
Pocni sam radit mjesavinu.
Usput skemijaj kako (kvalitetno) osigurat da zupcanik vodene pumpe ne ispadne ako se vadi uljna pumpa pa javi sto si napravio  :)

3alfa3:

--- Citat: vpucko - 12 Ožujak, 2009, 01:10:35 ---pa zar ju nebi jos trebao skratit da bude na rubu elektrode?? a ne ovako na pola?

--- Kraj citata ---

;D

vpucko:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Ožujak, 2009, 03:06:59 --- ;D

--- Kraj citata ---

a gledam kao da je brusio ovu nit iznad elektrode... znam da su to ljudi... me takodjer... stanjis i dovedes na rub elektrode da dio koji kupi iskru bude sto manji, znaci ujedno iskra u teoriji sto bolja... jer je ciljana na jednu tocku a ne rasipa se...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju