prvo, ovo je topik di planiram stavit gro slika, pa kad se uredi sve može u projekte
drugo daj mi objasni dean kak je sp brži, jesmo bili na autoputu, obadva full gas sagnuti i niko se ne miče jedan od drugoga, ja te nemogu prestić ti mi nemoš pobjeć, govorimo o krajnjoj brzini da nebi skrenuo temu
treće, replika spuh je jako dobar asupuh i sa njim skuter razvija sljedeće performanse
The MHR Replica line of cylinder was created especially for the International Scooter Trophy 70cc Automatic Class. These cylinder kits were designed to guarantee maximum performance in this category, while at the same time assuring extremely long product life.
In order to guarantee these special characteristics, Malossi MHR Replica cylinder kit have pistons with two chrome-plated rectangular segmants and a compression ratio of 13.8:1, plus torque value of 7.35 N.m. (o.75 Kgm) at 8.000 rpm and power of 6.6 Kw (9 C.V.) at 8.500 rpm.
znači šta piše?
da prevedem na bosanski?
evo budem...
MHR Replica linija cilindara je posebno razvijena za International Scooter Trophy 70cc Automatic Class. ( domaći sindikat poštara bosne i hercegovine )
Ti cilindri su dizajnirani da obezbede najbolje performanse u toj kategoriji, a samim time izuzetno dugačak životni vek.
ja sam vozio jedno vrijeme replicu spuh i cilindar sa 7.2 rolicama i to je išlo ko golf II (nejde, puca od momenta, ne vrti se i netroši niš)
ovo kaj mi vozimo shot na replici to je izigravanje majmuna, fino ak oćeš da ti skuter ide onda uzmeš sve fino mhr (NE TEAM) nego obični kit koji nije neznam kolko jak i baja si a opet je trajno ko i tpr...
čudo niko nije svijećicu komentiro, pametne stvari vas ne zanimaju