Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.
Genesis051:
;D Hmmmdaa... Nešto mi se ne pojavljuje pod ovom temom, valjda ima druge "računice" za ovaj vikend, ali dobro... vidjet ćemo do petka, tko će se zainteresirat za pojavljivanje... Eladio ima neku posuđenu 50-icu, ne znam u kakvom stanju je stroj, ali ako je kao "opći izgled skuta", taj ne bi dogurao do Bakra (10 km od Ri)...
Jedino, ne znam u kojoj je fazi sa nekim trajnim rješenjem, za svoj prijevoz...
Dakle, vrijeme nam "nameće" nedjelju, kao bolju opciju... Doomsday, koje vrijeme da "upišemo" pod službeno... ako se bude malo i kasnilo, to neće bit više od pol ure - uru...
Doomsday:
Ja se mislin, da se nađemo u Karlobagu u podne... Tamo par sati druženja, pa nazad... :dontknow:
Genesis051:
Dakle ekipa....
KARLOBAG, U PODNE ! Još samo da utvrdimo je li nedjelja sigurna, ili je subota još u igri... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Doomsday:
Za to ćemo pričekat još koji dan, da se situacija ne okrene, pa subota bude sunčanija od nedilje... :binkybaby:
IZd:
Idu li prijave, ili sam već zapisan???
Ostali...(Koliko vidim spremni su Genesis051 i Doomsday). Znači ima nas tri. Ovi iz Gospića neka krenu, mogu organizirati natjecanje tko će prvi doći do Karlobaga, ali da se ne smije cijelim putem kočnica dirati :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju