Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.
IZd:
"Razgovor" smo počeli pod temom zimska vožnjica i sad sam otvorio posebnu temu. Evo ukratko kako stvari stoje:
Kažu da mogu doći:
1. Doomsday (Kaštel STARI op.m. ;D ) cca 235 Km x 2
2. IZd (Zadar) cca 100 Km x 2
Potvrđuju dolazak
1. GS-MAFIA (Gospić)
Očekujemo potvrdu:
1. Genesis051 (Rijeka) cca 120 Km x 2
2. r.e. (Gospić)
Idemo dečki, ima li šanse da nas se barem 6-7 nađe u Karlobagu ???
Predlažem da naš Zoran Vakula (Doomsday) cijeli tjedan prati vremensku prognozu i uredno nas izvještava o stanju vremena za subotu, pri tome posebno neka pazi na buru (da se ne sastanemo u moru :laughing7:).
Ostali, trebaju samo potvrditi dolazak, vrijeme, itd... i/ili predlagati alternative... :toothy9:
Dakle,...
IZd:
...nadam se da će nas biti.
Kada može Doomsday napraviti 500 km, što je za njegovog Kineza servisni interval :frajer:, možemo i mi ostali koji imamo servise na 3-5.000 km :laughing6: i napravit ćemo upola njegove kilometraže...
Genesis051:
Jbtga... :( ja radim, ali nije strašno... radim na poslu, na kom lako dobijem "smjenu za smjenu", dakle:
Zainteresiran !...
Ako se ekipa složi za subotu, dolazim subotu... :happy6: :laughing6: :happy3:
Genesis051:
Pretpostavljam da ne bi škodilo neko "podnevno" vrijeme, da što veći dio puta (u oba smjera) pređemo po danu... npr. 12 h, ili 13 - 14 h... što sugerira ostatak ekipe (?)...
Punisher:
:o A joj :'( ...
Prvo što mi je motor tek danas počeo biti sve više gol (rastavljen), a drugo što je tu subotu frendu mi rođendan a ujutro radim... kud ćeš bolje začepili me sa svih strana ::) :-X :sad1:
A barem neka netko ponese fotić pa da možemo poslije (barem ja) žaliti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju