Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.

<< < (6/38) > >>

IZd:
Ma naravno da je bolje po suncu nego po kiši...hoćemo uživati, a ne kisnuti!!!

IZd:

--- Citat: ivbura - 26 Veljača, 2007, 13:06:57 ---Evo čitam vas i sve me nekako "žuljka"  da vam se pridružim  :icon_scratch:,
mada za mene ovako na prvu predaleko s obzirom da smo još u "zimskim " uvjetima da je lito nebi se ni časa mislija  :frajer:

Kotrlj !

--- Kraj citata ---

Malo opreme i idemo...ljeto samo što nije tu. Odabrat ćemo dan bez kiše (nemam ni ja kabanicu/odijelo za kišu :'()). Nadam se da će nas biti barem 6-7 (a možda i 10) da se malo bolje upoznamo.

Genesis051:
Meni je svejedno...subota ili nedjelja, samo da petak do 12-13 h znam, je li subota, da mogu tražit kolegu zamjenu... Ionako ću najavit već sutra (kad radim), da možda trebam smjenu, a onda samo potvrdim...
Onda... nade ima... još samo da na "licu mjesta" ustanovimo koliko nas se pojavilo...  :icon_biggrin: ;D :toothy12:
I vi gospodo, koji se spuštate s prijevoja... Ne znam točno, ali mislim da skuteri MORAJU RADITI, zbog podmazivanja... Neka me netko ispravi ako griješim  :icon_scratch: :dontknow:
(a i ne moraju...  :toothy3: ...ako ste baš planirali stavit novu mašinu... :icon_biggrin: )

Doomsday:
Vrime za sad govori da ćemo ić u nedilju... Kako su trodnevne prognoze najtočnije, odlučićemo do četvrtka pridvečer... :dontknow:

Ja osobno san radije za nedilju, jer mislin da će više ljudi moć tada... Šta vi mislite...? :icon_scratch:

A ivbura, aj lipo s nama, naćemo se na onoj benzinskoj na mostu put Zadra, popit kavu, pa lagano put Zadra za pokupit Izd-a i možda još koga... Bez presinga i panike... Šta se Zadra tiče, mogli bi se nać na benzinskoj od INA-e na magistrali, čini mi se da je adresa Put Murvice, i ima je na obe strane ceste... :icon_biggrin:

Možda bude iša jedan moj frend sa X8 250, ako mu obaveze dozvole... Nadan se da neće smetat šta nije forumaš... :laughing7:

Najvjerojatnije neću navrime imat zadnje amortizere, tako da ovaj put iden bez svoje bolje polovice... Ali, čim stignu, sljedeći put ide i ona... Makar mora 60 na sat... :frajer:

Doomsday:
I da, nebi bilo loše da se ovde esplicitno prijave oni koji bi išli... I nemojte da ispade na kraju kako smo došli samo ja, Izd i Genesis051 (sa 50-tkom iz Rijeke)... :laughing7:

Elade, voziš li šta...? Imaš li vrimena doć do Karlobaga...? Nebi bilo Geni loše da ima društvo... Moš i ti 50-tkom, ka i on... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju