Ostalo > Sportski kutak

Navijačke skupine

<< < (11/17) > >>

StreetRunner:

--- Citat: Goran - 06 Svibanj, 2007, 13:19:58 ---Ajde da čestitam StreetRunner-u i Hajduku na jučernjašnoj pobjedi protiv Zagreba!Napokon da ste pobjedili!jedva čekam zadnje kolo da dođete u Zagreb!!!Odluka o prvaku je davno rješena i nadam se da će se igrati dobar nogomet bez ikakvog straha i kompromisa!Baš mezanima koliko će vas ovaj put doći u Zagreb!Lako vama doći u punom broju kad vam damo cijelu južnu tribinu!Ipak smo mi purgeri gostoljubivi! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Da ne zaboravim - onaj mali Gabrić da ima prazan gol nebi ga zabio, to ti je sama činjenica da igra radi staroga, tako kako on igra pola igraća igra s lijevom nogom u drugoj ligi!Pa da ne znam koliko je mlad ali to se vidi da neke elementarne stvari ne kuži!Prerano su ga ugurali u prvu momčad! :sad3:

--- Kraj citata ---
Čestitan i ja tebi na naslovu prvaka.Potpuno zasluženo,mi smo malo zasrali.

Što se tiče Gabrića ja neman šta reć za njega nego sve najbolje.Ti si ga gleda samo jednu utakmicu pa nisi baš upoznat sa situacijom.Tako san i ja mislio tatin sin,igra samo zbog toga što mu je stari bio šta je bio,ali privario san se i ja.
Igra baš sa srcen i puno se trudi za razliku od drugih.Bit će on dobar tek mu je 18.Najveći promašaj što se tiče mladih igrača je Rukavina u zadnje vrime.Jednostavno neznan šta mu je ali ima potpuno podršku i dalje od Torcide.
Sinoć je navijanje bilo preludo,koreografija odlična,malo smo pokisli ali to nije bitno.Ako buden ima love možda dođen na zadnju utakmicu u Zagreb

X-Thug:
ajme vi i vaše prepucavanje...split ovo , zagreb ovo , koliko igrača igra u prvoj postavi i jednog i drugog kluba koji su došli iz nekih manjih gradova...zašto? jer i split i zagreb imaju para ka blata pa kupuju....neki gradovi ni nemaju pošteni stadion...jedan igrač koji vi kupite je tri puta skuplji od zadarskog stadiona....i ja ću rađe navijat za funcute (zbog cure :)  ) tornado i tako te manje i slabije....i ne zaboravite svi vi koji se tu prepucavate da kad dodjete u protivničke gradove npr. ti iz splita u zagreb i obratno....naletiš ti i tvojih 4-5 frendova sa šalom,dresom i tim pi*darijama svoje skupine naletite na rivale kojih ima preko 20....100% ni jedan od vas se neće derat(vikat) nego će se skupit i molit boga da se ništa ne dogodi....PAS KOJI LAJE NE GRIZE...a po vašoj svađi čini se da oboje lajete.......peace

ALONSO:
nisan službeni član torcide, međuti počeja san ič na utakmice i jednostavno volin Hajduk pa san prema tome kao član Torcide.

Torca ee Torca oo Torca voli samo Hajduk Spalatooo torca eeeee eee torca ooooo torca voli samo Hajduk Splatooooo :headbang:

StreetRunner:

--- Citat: ALONSO - 30 Svibanj, 2007, 21:41:49 ---nisan službeni član torcide, međuti počeja san ič na utakmice i jednostavno volin Hajduk pa san prema tome kao član Torcide.

Torca ee Torca oo Torca voli samo Hajduk Spalatooo torca eeeee eee torca ooooo torca voli samo Hajduk Splatooooo :headbang:

--- Kraj citata ---
aj ako budeš iša još koji put javi se.Ja san na svakoj i uvik

ALONSO:

--- Citat: StreetRunner - 09 Lipanj, 2007, 00:29:38 ---
--- Citat: ALONSO - 30 Svibanj, 2007, 21:41:49 ---nisan službeni član torcide, međuti počeja san ič na utakmice i jednostavno volin Hajduk pa san prema tome kao član Torcide.

--- Kraj citata ---
aj ako budeš iša još koji put javi se.Ja san na svakoj i uvik

--- Kraj citata ---
dogovoreno :icon_thumright:

EDIT:
Jesi ti slučajno jedan od onih šta drži onaj "omiški" trasparent? mislim da je neki lik u kaputu nacrtan na njemu, ali nisan siguran sada 100%?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju