Ostalo > Sportski kutak
Navijačke skupine
aeroman:
Aj prestanite sranja pričat,kakvi turisti????Kaki je to glupi turist koji ne ide na more a ne u neki grad razgledavat Kaptol i Gradec :laughing7: :laughing7: Gdje ti ljetuješ,u Dalmaciji??Kad ti se tolko gade Dalmatinci brćkaj se na Jarunu :laughing7: :laughing7:
I aj malo prestanite jer će i ovu temu Lockat :sign014: :sign014: :cigle:
Goran:
--- Citat: aeroman - 03 Svibanj, 2007, 23:43:58 ---Aj prestanite sranja pričat,kakvi turisti????Kaki je to glupi turist koji ne ide na more a ne u neki grad razgledavat Kaptol i Gradec :laughing7: :laughing7: Gdje ti ljetuješ,u Dalmaciji??Kad ti se tolko gade Dalmatinci brćkaj se na Jarunu :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ljetujem Zadar, Vodice, Makarska, Hvar!!!Ne gade mi se Dalmatinci nego tovarčine iz Splita!!!U svakom pogledu svaki grad i mjesto u Dalmaciji je bolje od Splita!!!
enigma:
lakše s vrijeđanjem, rasprave dopuštamo ali vrijeđanja ne...
zadnja opomena :sign096:
StreetRunner:
--- Citat: aeroman - 03 Svibanj, 2007, 23:43:58 ---Aj prestanite sranja pričat,kakvi turisti????Kaki je to glupi turist koji ne ide na more a ne u neki grad razgledavat Kaptol i Gradec :laughing7: :laughing7: Gdje ti ljetuješ,u Dalmaciji??Kad ti se tolko gade Dalmatinci brćkaj se na Jarunu :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
imamo mi i jednu pismu za njih:
Od sad ćete toćat ćunu u Zagrebu na Jarunu,nema na more,nema na more!!!!!!
Usput čestitan na osvojenom prvenstvu,a to što kažeš da hajduk nikad neće tako napraviti prednost,malo sutra.Uostalom neznam tko se je borio u ligi za ostanak prije 2 godine
Goran:
Ajde da čestitam StreetRunner-u i Hajduku na jučernjašnoj pobjedi protiv Zagreba!Napokon da ste pobjedili!jedva čekam zadnje kolo da dođete u Zagreb!!!Odluka o prvaku je davno rješena i nadam se da će se igrati dobar nogomet bez ikakvog straha i kompromisa!Baš mezanima koliko će vas ovaj put doći u Zagreb!Lako vama doći u punom broju kad vam damo cijelu južnu tribinu!Ipak smo mi purgeri gostoljubivi! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Da ne zaboravim - onaj mali Gabrić da ima prazan gol nebi ga zabio, to ti je sama činjenica da igra radi staroga, tako kako on igra pola igraća igra s lijevom nogom u drugoj ligi!Pa da ne znam koliko je mlad ali to se vidi da neke elementarne stvari ne kuži!Prerano su ga ugurali u prvu momčad! :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju