Ostalo > Sportski kutak
Navijačke skupine
StreetRunner:
--- Citat: ALONSO - 10 Lipanj, 2007, 14:47:01 ---
--- Citat: StreetRunner - 09 Lipanj, 2007, 00:29:38 ---
--- Citat: ALONSO - 30 Svibanj, 2007, 21:41:49 ---nisan službeni član torcide, međuti počeja san ič na utakmice i jednostavno volin Hajduk pa san prema tome kao član Torcide.
Torca ee Torca oo Torca voli samo Hajduk Spalatooo torca eeeee eee torca ooooo torca voli samo Hajduk Splatooooo :headbang:
--- Kraj citata ---
aj ako budeš iša još koji put javi se.Ja san na svakoj i uvik
--- Kraj citata ---
dogovoreno :icon_thumright:
EDIT:
Jesi ti slučajno jedan od onih šta drži onaj "omiški" trasparent? mislim da je neki lik u kaputu nacrtan na njemu, ali nisan siguran sada 100%?
--- Kraj citata ---
imamo transparent šta stoji na ogradi i onaj na 2 štapa.Drži mi ga jedan prijatelj,uglavnon nas omišana je na svakoj najmanje 8-10.
60-tka rules
X-Thug:
Zadar : Cibona - 2:1
eo pozivan sve zadrane(tornadovce) da dodju sutra na finalnu utakmicu navijati za svoj voljeni k.k.
ChRiStIaN:
Makar sam Zagorec obozavam Zadar kao grad, kosatku i nogomet...al naravno Dinamo je na prvom mjestu...BBB forever! :headbang: :notworthy: kaj se tice košarke zna se...ZADAR! ;D
X-Thug:
moj čo`ik
Nikon:
@ goran...
cek ti mene nevolis jer san TOVARCINA iz splita a niti me neznas??
pa ti si obicna budala...
ja niti gledan nogomet niti ga volin i zaboli me zvecka za tudmanovog dinama ili za splitskog hajduka..
daj ti brate malo razmisli sta pricas i kako se izrazavas...
U SPLITU se ne lituje jer je Split tranzitni grad i ljudi su u PROLAZU ... dok idu na druge destinacije usput pogledaju split.. a i split je povezan morskim linijama sa svim destinacijama koje zanimaju turiste...
nabijem tebe i sve ostale zbog kojih ja ne mogu u zagreb sa ST tablicama i sta moji PRIJATELJI iz zagreba nemogu doc u mene sa ZG tablicama a da se ne treses oce ko razbit auto...
zbog tebe san cita malo cilu temu.. i da te razbistrin,.
vas PRAVIH zagrebcana ima isto ka i nas PRAVIH splicana..
naime ako ima iti 5% pravih IZVORNIH zagrebcana u zagrebu ode mi glava.. sve je to ka i split.. doseljeno iz bosne i okolice... dan livo jaje da ti nisi pravi zagrebcanin a glavno da se tuces sakama u prsi i shema.. kukavice pucajte u prsa..
ja san inace iz fetive splitske familije.. i stvarate mi alergiju s ovakvim ispadima.. ova prepucavanaj zagreb split su dosla do te mjere da vas sve triba u logor strpat i podavit plinon da bude mir u drzavi...
ja nerazumin kako vi razmisljate u tin zatucanin glavama... kakve veze ima ko je odakle ako je normalna osoba itd. ...
jbt to je ista stvar ka i izjave mrzin zidove a NEZNAS ni jednog zidova.. i kako mozes mrzit narod .. mrzi se pojedinca..
tako kako mozes mrzit CILU populaciju grada splita a neznas ni 100 ljudi odavde... ??? mogu svatit da ti se grad nesvidja.. iako je meni osobno lipsi od zagreba.. more je more.. gusti su gusti.. a mi ih ne placamo... zagreb sa novim naseljima pomalo postaje ko hitlerovo odmaraliste na baltiku...
e da.. dabog da cila nogometna liga propala i svi isli u amatere pa da se prati sport a ne pare i korupcija...
eto nadan se da se nisu digle tenzije s ovin poston.. al stvarno ako nemate o cemu razmisljat nego ko je iz splita i obratno ovi odavde ko je iz zagreba pa da ga serete i sl. onda ste propaliteti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju