Ostalo > Sportski kutak

Navijačke skupine

<< < (9/17) > >>

eladio:
rijeka je dobila reala na kantridi  :laughing7:

hehe

nego , nitko mi nije jos odgovorio :

--- Citat: eladio - 30 Travanj, 2007, 00:03:13 ---uh..

ja vam samo mogu reci da meni nije ugodno hodat po bilo kojem pa i mom gradu kad vidim te "navijace" , samo cujes o razbijenome ovome ili onome..

kamoli tek ljudima s djecom..

samo cujes pjesme, gdje neko nekome nesto jebe..

cujes gluposti, a nerijetko su tu i prekrsaji i kaznena dijela..

meni nije do toga..

a vama?

--- Kraj citata ---

?

Goran:

--- Citat: eladio - 30 Travanj, 2007, 21:12:57 ---rijeka je dobila reala na kantridi  :laughing7:

hehe

nego , nitko mi nije jos odgovorio :

--- Citat: eladio - 30 Travanj, 2007, 00:03:13 ---uh..

ja vam samo mogu reci da meni nije ugodno hodat po bilo kojem pa i mom gradu kad vidim te "navijace" , samo cujes o razbijenome ovome ili onome..

kamoli tek ljudima s djecom..

samo cujes pjesme, gdje neko nekome nesto jebe..

cujes gluposti, a nerijetko su tu i prekrsaji i kaznena dijela..

meni nije do toga..

a vama?

--- Kraj citata ---

?

--- Kraj citata ---
Nikom nije do toga, ali to su navijači i oni se tako ponašaju!Imaš one lude i one normalne, a mnogi od njih žive za svoj klub i to im je život!Nemaju kaj izgubiti i zato rade gluposti!Nikome nije svjedno kad dođe u neki drugi grad i kad moraš strahovati da ne dobiješ batine od ludog fanatika kojem ništa ne predstavlja da te "ubije"!Da nema navijanja i atmosfere na stadionima nogomet bi bio šugav i propao bi, a što veće tenzije i rivalstvo to bolje za nogmet!Veći je naboj i gledanost!

enigma:
huliganizmu van sa stadiona, to je sve što mogu reć

StreetRunner:

--- Citat: Goran - 30 Travanj, 2007, 20:56:42 ---
--- Citat: StreetRunner - 30 Travanj, 2007, 09:41:29 ---
--- Citat: Goran - 29 Travanj, 2007, 22:52:26 ---
--- Citat: StreetRunner - 26 Travanj, 2007, 16:03:01 ---A evo Goran me je dosta iživcira i izvriđa ali ipak se zna koja je najjača skupina u Hrvatskoj tako da mu zakur*** sve šta je reka.Pokazalo se i kakav je taj vaš Marković tako da i tu neman komentara a ti kažeš da Hajduk sramoti Hrvatsku :angry7: :angry7:Hajduk je naš najpoznatiji klub u cilon svitu i ima svoju dugogodišnju povjest i uspjehe iza sebe a što je najvažnije navijače koji su uvik uz njega.Što se tiče bižanja iz šiugavog grada Splita kao šta ti kažeš,ja bi se zamislio di turisti iz cilog svita dolaze u Split ili u Zagreb.A i vi purgeri dolazite u Dalmaciju na ljetovanje.

Ali moran van priznat da u navijanju napredujete,prije ste bili na samo 2 riči DINAMO ZAGREB.A od ove sezone naučili set koristiti 3 riči: DINAMO ZAGREB ALE ALE ALE.Bravo za BBB,učite pomalo :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Izvriđa sam te sa razlogom i sve što sam rekao to je istina koja tebe boli!Samo se tješi da ste najjača skupina u Hrvatskoj!Marković nije moj niti će ikad biti, to je debil koji je glavna glava u savezu i kojeg treba smjenit jer mi već ide na ku..c kao i svim živim Hrvatima!Hajduk je osramotio Hrvatsku i HNL najvećim porazima u povjesti Hrvatske i Hrvata i to još na svojem terenu!Nikada ništa niste osvojili u Europi - o kakvim uspjesima ti pričaš!Samo znate gubiti u Europi!Svaki klub ima svoje navijače koji žive uz njega i daj ne laprdaj o navijanju i o navijačima kad znaš da nas BBB  ima duplo više od vas tovara i da smo mnogo poznatija navijačka skupina od vas a to smo pokazali u Europi!Turisti u Zagreb dolaze i po ljeti i po zimi, ima ih uvjerljivo više nego kod vas ipak smo mi metropola!Mi Purgeri dolazimo u Dalmaciju, a ne u Split jer tamo nemam kaj tražiti dok vi kod nas imate!!!

DINAMO PRVAK 2006/2007 sezona! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Toliko o tome koje bolji!Na svim frontovima smo bolji od vas!

--- Kraj citata ---
a čoviče pročitajte ovo,ja neman šta komentirat :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Frende to je istina!vi ste preko zime mrtav grad!Nitko ne dolazi u Spilt jer nema šta tražiti dok nema ljeta!Iz Zagreba nitko ne dolazi u Split zato što uvijek bude neko sranje bez razloga, a i nemamo kaj tržiti tamo kad ima puno boljih mjesta za kupanje i zabavu!

--- Kraj citata ---
daj sinko vidiš li ti šta pišeš.Drogiran nesmiš pisat po forumu.Ti tvrdiš da turista ima više u Zagrebu nego u ciloj Dalmaciji i Splitu.Ti sinko ili si lud ili ja neznan koji je tebi ku***

Goran:

--- Citat: StreetRunner - 03 Svibanj, 2007, 19:36:35 ---
--- Citat: Goran - 30 Travanj, 2007, 20:56:42 ---
--- Citat: StreetRunner - 30 Travanj, 2007, 09:41:29 ---
--- Citat: Goran - 29 Travanj, 2007, 22:52:26 ---
--- Citat: StreetRunner - 26 Travanj, 2007, 16:03:01 ---A evo Goran me je dosta iživcira i izvriđa ali ipak se zna koja je najjača skupina u Hrvatskoj tako da mu zakur*** sve šta je reka.Pokazalo se i kakav je taj vaš Marković tako da i tu neman komentara a ti kažeš da Hajduk sramoti Hrvatsku :angry7: :angry7:Hajduk je naš najpoznatiji klub u cilon svitu i ima svoju dugogodišnju povjest i uspjehe iza sebe a što je najvažnije navijače koji su uvik uz njega.Što se tiče bižanja iz šiugavog grada Splita kao šta ti kažeš,ja bi se zamislio di turisti iz cilog svita dolaze u Split ili u Zagreb.A i vi purgeri dolazite u Dalmaciju na ljetovanje.

Ali moran van priznat da u navijanju napredujete,prije ste bili na samo 2 riči DINAMO ZAGREB.A od ove sezone naučili set koristiti 3 riči: DINAMO ZAGREB ALE ALE ALE.Bravo za BBB,učite pomalo :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Izvriđa sam te sa razlogom i sve što sam rekao to je istina koja tebe boli!Samo se tješi da ste najjača skupina u Hrvatskoj!Marković nije moj niti će ikad biti, to je debil koji je glavna glava u savezu i kojeg treba smjenit jer mi već ide na ku..c kao i svim živim Hrvatima!Hajduk je osramotio Hrvatsku i HNL najvećim porazima u povjesti Hrvatske i Hrvata i to još na svojem terenu!Nikada ništa niste osvojili u Europi - o kakvim uspjesima ti pričaš!Samo znate gubiti u Europi!Svaki klub ima svoje navijače koji žive uz njega i daj ne laprdaj o navijanju i o navijačima kad znaš da nas BBB  ima duplo više od vas tovara i da smo mnogo poznatija navijačka skupina od vas a to smo pokazali u Europi!Turisti u Zagreb dolaze i po ljeti i po zimi, ima ih uvjerljivo više nego kod vas ipak smo mi metropola!Mi Purgeri dolazimo u Dalmaciju, a ne u Split jer tamo nemam kaj tražiti dok vi kod nas imate!!!

DINAMO PRVAK 2006/2007 sezona! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Toliko o tome koje bolji!Na svim frontovima smo bolji od vas!

--- Kraj citata ---
a čoviče pročitajte ovo,ja neman šta komentirat :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Frende to je istina!vi ste preko zime mrtav grad!Nitko ne dolazi u Spilt jer nema šta tražiti dok nema ljeta!Iz Zagreba nitko ne dolazi u Split zato što uvijek bude neko sranje bez razloga, a i nemamo kaj tržiti tamo kad ima puno boljih mjesta za kupanje i zabavu!

--- Kraj citata ---
daj sinko vidiš li ti šta pišeš.Drogiran nesmiš pisat po forumu.Ti tvrdiš da turista ima više u Zagrebu nego u ciloj Dalmaciji i Splitu.Ti sinko ili si lud ili ja neznan koji je tebi ku***

--- Kraj citata ---
Mali debilčeku kupi si cvike pa pročitaj što piše jer vidim da si podcrtavaš crvenom bojom i još ne vidiš dobro pročitati!Rekao sam i napisao  da u Zagrebu ima više turista nego u Splitu jer kod nas turisti dolaze u velikom broju i po zimi za razliu od vas u ST!Mi rijetko idemo u Split mi provodimo ljeto na drugim lokacijama u Dalmaciji!mislim da si ti toliko nadrogiran da ne znaš ni pisati ni čitati!Kad dođeš sebi mogao bi čestitati na osvojenom prvenstvu i na novim rekordima u HNL-u koje Hajduk nikad ne bude napravio niti dostigao!!! :jerk: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju