Ostalo > Sportski kutak
Navijačke skupine
aeroman:
Ma čovjek je malo zaoštrio i počeo vrijeđat,al nema veze,opraštamo mu :toothy11: nek svako bodri svoj klub kako zna bitno da smo na tribini :headbang:
SVE ŠTO IMAM OD ŽIVOTA TO SU OSIJEK I KOHORTA :prvi: :bacva:
enigma:
--- Citat: StreetRunner - 26 Travanj, 2007, 16:03:01 ---A evo Goran me je dosta iživcira i izvriđa ali ipak se zna koja je najjača skupina u Hrvatskoj tako da mu zakur*** sve šta je reka.Pokazalo se i kakav je taj vaš Marković tako da i tu neman komentara a ti kažeš da Hajduk sramoti Hrvatsku :angry7: :angry7:Hajduk je naš najpoznatiji klub u cilon svitu i ima svoju dugogodišnju povjest i uspjehe iza sebe a što je najvažnije navijače koji su uvik uz njega.Što se tiče bižanja iz šiugavog grada Splita kao šta ti kažeš,ja bi se zamislio di turisti iz cilog svita dolaze u Split ili u Zagreb.A i vi purgeri dolazite u Dalmaciju na ljetovanje.
Ali moran van priznat da u navijanju napredujete,prije ste bili na samo 2 riči DINAMO ZAGREB.A od ove sezone naučili set koristiti 3 riči: DINAMO ZAGREB ALE ALE ALE.Bravo za BBB,učite pomalo :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
nemam ništa protiv rasprava i diskusija, al očuvajmo neko dostojanstvo na ovom forumu, i bez provokacija... :frajer:
eladio:
navijanje i pojam navijac bi trebalo biti direktno vezano uz ljubav prema nekom klubu i igri toga sporta..
trebalo bi se temeljiti na zelji svega dobroga prema svome klubu, od igre do retultata.. :laughing7:
skandiranje , pricanje i opcenito bilo sta protiv drugih klubova samo steti i tebi i tvom klubu..
najpoznatije navijacke skupine su one koje pjevaju cijelu tekmu, i to pjesme o svom klubu, sretne kad se dobija , tuzne kad se gubi.. ali uvjek su uz svoj klub, i drugi ih ne interesiraju :glasses9:
drugi klubovi nebi smjeli biti predmet navijanja jer samo pokazuju da ne volis svoj klub dovoljno kad ga vrijedas na takav nacin :glasses9:
StreetRunner:
e sad što se tiče navijanja,BBB većinu pisama kopiraju od Torcide i Armade.U zadnje vrime BBB pivaju ovu pismu:
Svetog Marka(Sv Duje) zvona zvone da pozdrave šampione.Šampione plave boje(Bile)prvaci su zemlje svoje
Mislin stvarno da nemožete smislit 2-3 svoje pisme i nać neki ritam nije mi jasno to nikako
StreetRunner:
čak ste priuređivali pisme od Zvezdinih navijača
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju