Ostalo > Sportski kutak

Navijačke skupine

<< < (3/17) > >>

StreetRunner:
evo hajduk dobio šibenika 3-0.Atmosfera je bila odlična,oko 1500-2000 Torcidaša na sjeveru i 400 Funcuta.Ja san zadovoljan jer sam gleda utakmicu naime privela me interventna policija ali san se uspija izvuć.Ali dinamo opet dobija tako da je opet isto :dontknow:

StreetRunner:
a ćoviće hajduk remizira s pulon ::) :-X :angry7: :hmh: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:kako ćemo bit prvaci ako nemoremo pulu dobit.A brale sramote

enigma:
htio sam ić na tu tekmu al na sreću nisam platio 50 kn...katastrofa :-[

eladio:
aramada vodi..  :laughing7:

..malo vas je malo vas je ...  :-X :-X :-X

:toothy9:

StreetRunner:
A evo Goran me je dosta iživcira i izvriđa ali ipak se zna koja je najjača skupina u Hrvatskoj tako da mu zakur*** sve šta je reka.Pokazalo se i kakav je taj vaš Marković tako da i tu neman komentara a ti kažeš da Hajduk sramoti Hrvatsku :angry7: :angry7:Hajduk je naš najpoznatiji klub u cilon svitu i ima svoju dugogodišnju povjest i uspjehe iza sebe a što je najvažnije navijače koji su uvik uz njega.Što se tiče bižanja iz šiugavog grada Splita kao šta ti kažeš,ja bi se zamislio di turisti iz cilog svita dolaze u Split ili u Zagreb.A i vi purgeri dolazite u Dalmaciju na ljetovanje.

Ali moran van priznat da u navijanju napredujete,prije ste bili na samo 2 riči DINAMO ZAGREB.A od ove sezone naučili set koristiti 3 riči: DINAMO ZAGREB ALE ALE ALE.Bravo za BBB,učite pomalo :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju