Ostalo > Sportski kutak

Navijačke skupine

<< < (5/17) > >>

aeroman:

--- Citat: StreetRunner - 27 Travanj, 2007, 12:01:35 ---čak ste priuređivali pisme od Zvezdinih navijača

--- Kraj citata ---
To je istina,to sam čuo.Mene bi to bilo sramota pjevat Zvezdine pjesme,al neka,možda se iskupe dobrom koreografijom kad osvoje prvenstvo ili nek napune stadion u finalu kupa

eladio:
a cuj, to je tako.. a opet spletom okolnosti po meni imaju najljepsu himnu bas dinamovci..

glupo se oko toga raspravljat tko je kakav.. treba gledat svoja posla i svoje popravljat, nitko nije savrsen  :frajer:

mene najvise smeta kultura svih nasih navijaca, iako je u rijeci armada vise manje ok svejedno, i njih i sve cu sad popljuvat, jer volim kad se navija za svoj klub i pijevaju pjesme o svome klubu i kad se puste drugi na miru.. i tada uvjek bude najbolje  :headbang:

enigma:

--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2007, 13:04:50 ---a cuj, to je tako.. a opet spletom okolnosti po meni imaju najljepsu himnu bas dinamovci..

glupo se oko toga raspravljat tko je kakav.. treba gledat svoja posla i svoje popravljat, nitko nije savrsen  :frajer:

mene najvise smeta kultura svih nasih navijaca, iako je u rijeci armada vise manje ok svejedno, i njih i sve cu sad popljuvat, jer volim kad se navija za svoj klub i pijevaju pjesme o svome klubu i kad se puste drugi na miru.. i tada uvjek bude najbolje  :headbang:

--- Kraj citata ---

s nekolicinom huligana se treba obračunat...pogledajte samo liverpoolove navijače sada!! na anfieldu cijelo vrijeme samo koreografija i pjesma....dakle:stop huliganima na stadione :frajer:

StreetRunner:
s enigmon se neslažen ali neznan ni sam zašto.Eladio mi je priša u BBB,ni to mi se nesviđa a Armada je počela napredovat višpe nego BBB.Na prošloj utakmici su preuredili pismi Colonije-Najbolje od svega.To će još malo tribat uskladit ali glavno da je ideja tu

StreetRunner:
pogledajte ovo Međimurje-Hajduk.Međimurje je povelo ali sa 2 lopte

Šta sve neš vidit u Hrvatskoj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju