Ostalo > Sportski kutak
Navijačke skupine
mrcina:
mogao si reči da su bbb zaposlili crnce da im pojačavaju zvuk a vi koristite crnogorce, a zna se da oni i kad rade niš ne rade.
enigma:
primjetismo :toothy10: :toothy10:
ma samo me nasmijavaju ti naši komentatori...kao i recimo jučer u "epicentru" kad je Hrga rekla da je Marković "predsjednik Hrvatske nogometne vlade" :jerk: :jerk: :laughing7: :laughing7:
ok, lapsus se može dogoditi svakome, zato razumijem komentatore, al novinarka koja nema pojma o sportu, da baca takve gluposti...ma daj se molim te pripremi za emisiju kad je već vodiš... :jerk:
StreetRunner:
ma najbolje bi bilo kad nebi uopće bilo komentatora,jer oni i kad reču nešto reču glupost neku.Šta on meni ima srat kad je utakmica.Ali ipak najbolje komentatore ima RTL televizija :laughing7: :laughing7: :laughing6: :laughing3: :toothy12:Ja umiren od smijeha kad oni komentiraju,ti ljudi pojma nemaju
etetre:
ne pripadam nikome, ja sam navijac dinama, bbb nisam, jerbo se ne slazem sa nekim stavovima koji su vise politicke naravi nek sportske..... znam otic na tekmu, rjeđe na gostovanje, ali dodirnih tocaka sa bbb nemam.... osim frendova.....i dijeljenja stadiona...... :)
StreetRunner:
Amo Torcidaši večeras na utakmicu:
Hajduk-Šibenik večeras u 20,15
SVI NA SJEVER
Vidimo se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju