Evo, moja prva tema i moja prva ozbiljnija vožnja na mom skuteru. Napravili smo više od 80 kilometara danas.
Ajmo od početka. Slike je slikao dhorvat
Ranom zorom dok je dhorvat pripremio minivaš da će oprat auto nazvao ga je prijatelj iz Zaboka da su već stigli i da stižu kod njega preko skele. I vidi vraga, ekipa sa foruma
@efz sa NRG-om, @vktr sa SF100, i ludi @2TDottore sa Stalkerom koji je došo malo kasnije. A dhorvat i dottore ovom prilikom poručuju Slowrideru da mu nek bude žao kaj nije došo
Kaže dhorvat da mu nikako nije jasno bilo zašto je @efz sa NRG-om bio čak i ovaj puta brži od njega, ali našli su krivca "ispod poklopca motora":
Eto, kažu da su slagali cijelo jutro svoje pile, a nakon toga sam stigla ja kod njih pa smo krenuli na lagani đir. Viktoru nešto nije valjalo sa skuterom ali to je brzo rješio:
Dottore je do toga ležao i čekao svoju priliku da se izdivlja
Nakon toga ja sam otišla kod svog uje a ova dvojica otišla po jakne kod dhorvata i opet slikali motore. A jesu zatesani
@efz i @vktr su morali doma otići pa smo ostali samo mi dalje
Nakon toga došli su njih dvojica kod mene kod uje i uzeli moje bratiće, sestričnu i mene sa sobom i pravac u šikaru kroz šljunčare. Najstariji bratić je uzeo tomosa, mlađi kod dhorvata cijelo vrijeme na roxu, a ja uzela malu sestričnu na svoj Malaguti. Naravno, dottore opet piša
Red Bull više nije u modi. Priprema za vožnju na motoru se ovako radi:
Pa malo na skeli:
Nakon toga je dottore malo popizdio i počeo divljat kak on to zna inače i ostavili nas on i dhorvat koji je vozio mog bratića.
Kaže dhorvat da se morao vratit i poslikat da mu pokaže kak se vozio jer nije normalan. Ova crta koja se najjače pozna je Dottore pri 70 km/h i u oštrom zavoju pod 80 stupnjeva sa punim gasom navinutim.
Nakon toga smo naišli na prometnu policiju u suprotnom smjeru koja prolazi tamo jednom u dvije godine i svako se razbježal na svoju stranu
Eto, malo slikica dok smo čekali da se situacija ohladi. Na jednoj drugoj skeli u jednom drugom selu
Ludi dottore, a kaj drugo reć:
Izgleda da su kinezi i tomosa prekopirali
I na zadnje nakon kad su se ova dva panja nametali sa gemištima da su jedva stajali na nogama, dhorvat je uzel stalkera i počeo se vozit, a svjetla ugašena, vani mrkli mrak i nema rasvjete
Nakon toga dottore sjeo na malagutija i počeo se vozit. A ja ni pet ni šest nego uzela stalkera i ode ja.
Kako taj motor ideeeee. Vozila prvi puta 25 km do zagreba i to na dottoreovom stalkeru i vjerujte mi, nisam ga šparala