Općenito > Generalno o skuterima
ac ili lc
R@kija:
--- Citat: sanatorium - 09 Ožujak, 2009, 15:47:37 ---ja bi ti preporucio ovo ove djelove mozes naci na scooter-attack
1.kit MOTOFORCE 70cc oko 80e ili Stage 6 70cc oko 90e
2.ARRECHE carb-kit 24mm ( isto tako u taj kit ima ukliceno karb. filter vazduha i pribusnica ) kosta 120e
3.nov usis ( usisne lamelice ) DOPPLER oko 30e
4.radilica MOTOFORCE EVOLUTION 95e
5.lagere za radilicu MOTOFORCE oko 20e + 20e = 40e
6.spuh Stage 6 Pro Replica CE oko 120e
7.OverSize Air fan ( ona perka sto sluzi za hladenje so ova bi gobio bolje hladenje zato sto je veca ) kosta oko 12e
8.usmerivac vazduha ( taj dio gde stoj kaj perku za hladenje i ismerava vazduh ) oko 15e
9.rolne federe kvacla remen i sl. za stelanje skuta oko 50e
sve ukupno bi ispalo oko 500-550e a isto tako bi imao jak i trajni skut a mislim da ti se neisplati da ga pravis LC zato sto datces puno pare za vodnu pumpi kiler i slicne rabote a so ovaj oversize ventijator i usmerivas vazduha dobitces mnogu dobro hladenje a isto tako bilo bi dobro da izgusis i par rupica na deklo za jos bolje hladenje i nemaces ploblem so hladenje
--- Kraj citata ---
u jbt kupi kiler sa crijevima i vodenu za 300kn-350kn,i slozi jos bolji setup od tvog za manju lovu a ima puno jaci motor :frajer: :icon_thumright:
RideRR4EveRR:
Predpostavljam da te ne zanima stunt nego samo vožnja... Onda LC zakon. To jedino ako češ visit po parkinzima AC zakon.
spy_hard:
opcenito, lc je bolji ljeti jer voda ima snagu od 4,7 (cini mi se) kJ tako da... a ac je bolji ako se vozi po hladnijem vremenu tako da kad sve zbrojis... lc je bolji :happy3:
Benjamin:
Eh svi vele LC ja velim AC :icon_thumright:
Do sad nikadn ikakvih problema jel bilo na +40 vani...kit je gore snage ima...motor ide odlicno u svim uvijetima...
Jeidna prednost je kaj LC ima vise snage..ovisno kaj mislis slagati....to priznam...
ALi ja zato mogu raditi 3 dana burn out a da mi se motor ne pregrije...i mogu se na mjestu voziti bez brige za pregirjavanje...mislim na stunt...meni je AC zakon...iso i naput s njim bili i na grobniku..i pol hrvatske obisli nikad prbolema...
Imao sam prije i LC i to 2 komada...i prije sma mislio da je to bolje...sad sam promjenio misljenje AC mi dusu dao..pogotovo za slagat..skinem masinu za 20min napravim generalku i vraitm nazad..za 1h sam gotovo...to je poso... :headbang:
dhorvat:
--- Citat: Benjamin - 13 Lipanj, 2009, 19:19:33 ---Eh svi vele LC ja velim AC :icon_thumright:
Do sad nikadn ikakvih problema jel bilo na +40 vani...kit je gore snage ima...motor ide odlicno u svim uvijetima...
Jeidna prednost je kaj LC ima vise snage..ovisno kaj mislis slagati....to priznam...
ALi ja zato mogu raditi 3 dana burn out a da mi se motor ne pregrije...i mogu se na mjestu voziti bez brige za pregirjavanje...mislim na stunt...meni je AC zakon...iso i naput s njim bili i na grobniku..i pol hrvatske obisli nikad prbolema...
Imao sam prije i LC i to 2 komada...i prije sma mislio da je to bolje...sad sam promjenio misljenje AC mi dusu dao..pogotovo za slagat..skinem masinu za 20min napravim generalku i vraitm nazad..za 1h sam gotovo...to je poso... :headbang:
--- Kraj citata ---
I ja se slažem. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju