Ostalo > Razne offtopic teme :)
banana
Lovre:
--- Citat: wyeshtitza - 06 Srpanj, 2006, 13:38:15 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Srpanj, 2006, 13:07:11 ---
--- Citat: wyeshtitza - 06 Srpanj, 2006, 12:30:39 --- :toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga :) ma ko će znat, zaboli me kifla :)
sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... :glasses9: :notworthy:
na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc :) :toothy11: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello:
--- Kraj citata ---
dok im van vire nožni palčevi nema frke s izvlačenjem! :toothy9:
--- Kraj citata ---
gle, neznam kak ti al ja nebum nikog za papke izvlačila... još da neke vrganje i picajzle poberem... fuck that... fino kravatu tak da dok ih zvučeš van taman ih usput zadaviš i učiniš i njima i svijetu dvostruku uslugu, nekom si oslobodil čmar i očistio svijet gluposti :) :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :toothy12:
filiplatinovicz:
Svaka Ti je zlatna! :icon_thumright: :toothy12: :glasses9:
...VULIN...:
a i meni se stvarno više zgadilo tamo, pa san doša tu jer koliko vidin tu je dosta normalnija situejšn :icon_thumright: :icon_biggrin:
wyeshtitza:
--- Citat: ...VULIN... - 06 Srpanj, 2006, 19:26:25 ---a i meni se stvarno više zgadilo tamo, pa san doša tu jer koliko vidin tu je dosta normalnija situejšn :icon_thumright: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
mene je sam strah kolko dugo bu tak ostalo... kolko bu trebalo čoporu nedoyebane dece s ss-a da se dotepu sim :) :toothy10:
wyeshtitza:
sad mi je nekom carolijom smanjen ban na mjesec dana s godine dana... lol :) :icon_biggrin: :toothy12: koji su to admini, mafiaaaa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju