Ostalo > Razne offtopic teme :)
banana
Waynder:
a zake uopće pričaste o ss-u u svom brlogu? j#bo vas ss da vas j#bo... nemaš se kaj jadat budu oni došli budu ovo budu ono..svaki ss topic rasprava ne lockat..neg obrista i bok..j#bo vas ss da vas j#bo u diznu...
sere po njima kolko oćete al se vidi da je najjači kad ga obavezno na svih 56 foruma spomenete barem 4x...
1VAN:
ajmo mi i waynderovom forumu :laughing9:
filiplatinovicz:
ajmo, ajmo, što se čeka ??? :glasses9: :headbang:
wyeshtitza:
--- Citat: Waynder - 07 Srpanj, 2006, 09:26:15 ---a zake uopće pričaste o ss-u u svom brlogu? j#bo vas ss da vas j#bo... nemaš se kaj jadat budu oni došli budu ovo budu ono..svaki ss topic rasprava ne lockat..neg obrista i bok..j#bo vas ss da vas j#bo u diznu...
sere po njima kolko oćete al se vidi da je najjači kad ga obavezno na svih 56 foruma spomenete barem 4x...
--- Kraj citata ---
welki filozof se našo solit pamet drugima, a kad njega jebe neka dizna il isus u stanju je to spominjat do groba... aj put a sock in it i ne dirigiraj ljudima o čem da pričaju... :toothy10: :toothy9:
Waynder:
--- Citat: wyeshtitza - 07 Srpanj, 2006, 12:52:59 ---
--- Citat: Waynder - 07 Srpanj, 2006, 09:26:15 ---a zake uopće pričaste o ss-u u svom brlogu? j#bo vas ss da vas j#bo... nemaš se kaj jadat budu oni došli budu ovo budu ono..svaki ss topic rasprava ne lockat..neg obrista i bok..j#bo vas ss da vas j#bo u diznu...
--- Kraj citata ---
welki filozof se našo solit pamet drugima, a kad njega jebe neka dizna il isus u stanju je to spominjat do groba... aj put a sock in it i ne dirigiraj ljudima o čem da pričaju... :toothy10: :toothy9:
--- Kraj citata ---
samo ih reklamirate besplatno...
još neko nekad zna i tu neki link staviti da kao ostali video pa onda dobe i dodatne posjete...
kaj misliš ak neme nekaj jebe? mene je ss najviše razjebao... pa me boli tukiiiiii... dodjem kad mis e da.. ak sekundarni user dobi ban dobroooooo... dont careeeee
ionak imam tebe ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju