Ostalo > Razne offtopic teme :)

banana

<< < (6/14) > >>

Waynder:

--- Citat: Gladiator - 05 Srpanj, 2006, 00:03:38 ---
--- Citat: Lovre - 04 Srpanj, 2006, 23:55:57 ---u kojoj temi si spušila bann? :icon_scratch: aj baci link,baš me zanima. kažeš godinu dana a.....koji pederi svi dobiju po tjedan ,misec uvrh glave ,a ti i waynder odma godinu.  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ja sam vidio da je spominjala neku bolesnu curicu i da je se nabije na kolac od Isusovog križa....

--- Kraj citata ---

to sa ja napisao... samo kaj su oni preveliki kreteni i premalo idu po forumima van hrvatske da bi skontali da je ta shema sa bolesnom djecom najobičniji spam i najobičnija prevara tza zaradu... daj pliz... da je to pravo bilo bi na dnevniku...

ne znam zake ban nije dobil onaj kaje taj spam tam ostavil...

Waynder:
commodus je kralj... ne znam kaj se ima tiu srat.. ljudi se prepali nadomići u odma seljačka buna...

inače... zakaj UOPĆE moramo pričat o ss-u? ko ih jebe..oni tam mi tu.. nama super..njima super..i nek se jebu...

ko peče roštilj?

oxio:

--- Citat: Waynder - 06 Srpanj, 2006, 13:21:47 ---ko peče roštilj?

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

Dolaziš?  ;D
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=148.0

Gladiator:

--- Citat: Waynder - 06 Srpanj, 2006, 13:21:47 ---commodus je kralj... ne znam kaj se ima tiu srat.. ljudi se prepali nadomići u odma seljačka buna...

inače... zakaj UOPĆE moramo pričat o ss-u? ko ih jebe..oni tam mi tu.. nama super..njima super..i nek se jebu...

ko peče roštilj?

--- Kraj citata ---

Commodus je ipak drugi a Windac prvi...  :toothy9:

wyeshtitza:

--- Citat: filiplatinovicz - 06 Srpanj, 2006, 13:07:11 ---
--- Citat: wyeshtitza - 06 Srpanj, 2006, 12:30:39 --- :toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga :) ma ko će znat, zaboli me kifla :)
sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... :glasses9: :notworthy:

na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc :) :toothy11: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello:

--- Kraj citata ---

dok im van vire nožni palčevi nema frke s izvlačenjem!  :toothy9:

--- Kraj citata ---

gle, neznam kak ti al ja nebum nikog za papke izvlačila... još da neke vrganje i picajzle poberem... fuck that... fino kravatu tak da dok ih zvučeš van taman ih usput zadaviš i učiniš i njima i svijetu dvostruku uslugu, nekom si oslobodil čmar i očistio svijet gluposti :) :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju