Ostalo > Razne offtopic teme :)

banana

<< < (5/14) > >>

Gladiator:
Sad mi Flegma sređuje opet pristup forumu, ved dvije godine SS me ne želi primit.

1VAN:
reč ču samo jedno...taj flegma je pi*da da veča nemože bit......coky me stavio bio za moda na računalima...pa je flegmi bilo žao kad sam znao više od njega...onda je tražio svaki moj post da nebi našao koju moju lošu riječ i prijavio me da dobim ban ili me izbace za moda!!!jadnooooo!

wyeshtitza:
 :toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga :) ma ko će znat, zaboli me kifla :)
sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... :glasses9: :notworthy:

na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc :) :toothy11: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello:

Phive:
Neću komentirat  :toothy9:

filiplatinovicz:

--- Citat: wyeshtitza - 06 Srpanj, 2006, 12:30:39 --- :toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga :) ma ko će znat, zaboli me kifla :)
sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... :glasses9: :notworthy:

na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc :) :toothy11: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello:

--- Kraj citata ---

dok im van vire nožni palčevi nema frke s izvlačenjem!  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju