Ostalo > Razne offtopic teme :)

banana

<< < (4/14) > >>

1VAN:

--- Citat: Aleksandar - 05 Srpanj, 2006, 12:40:35 ---ja sam dobbio bann zato kaj sam jednoj seljačini rekao da je tovar mamu mu *****. :o

--- Kraj citata ---

i ja bi ti dao...ako si to rekao bez razloga.....a ako je prije on tebi nešto srao onda njega banao a tebi dao malo opomenu :headbang: :toothy12:   zezam se naravno :laughing9:

filiplatinovicz:
i tako uvik naje** bidni tovari!  mora da in se stalno štuca! :headbang:

Gladiator:
Ja sam na SS-u bio zvijezda... ma giga mega ultra kralj... moje teme su imale po 20-tak stranica i uvijek su me uspoređivali sa waynderon... otvarali su ankete tko je veci idiot. Nick mi je bio Caesar Commodus... i dobio sam Bann nekih tri ili cetiri puta... zbog cega? Zbog "nadprosijecne inteligencije" i naprednog smisla za humor!

1VAN:
sječam te se..istina!

Lovre:

--- Citat: Gladiator - 05 Srpanj, 2006, 17:57:51 ---Ja sam na SS-u bio zvijezda... ma giga mega ultra kralj... moje teme su imale po 20-tak stranica i uvijek su me uspoređivali sa waynderon... otvarali su ankete tko je veci idiot. Nick mi je bio Caesar Commodus... i dobio sam Bann nekih tri ili cetiri puta... zbog cega? Zbog "nadprosijecne inteligencije" i naprednog smisla za humor!

--- Kraj citata ---

hehe sićan se toga , onda san se ismija ka nikad ;D :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju