U engleskoj se to vrlo jednostavno kaže I don't give a demm ili jebe mi se imam curu koja vozi R1 isto ne nosi kacigu al ne vozi brže od 70-80 naravno kad ide dalje negdje nosi kacigu i vozi brzo... koji će mi k**ra* na skuterru kaciga pogotovo ljeti mislim ono jesl tko probo od vas bez kacige se vozit da imam neki motor koji ide preko 150 nosio bi kacigu a vak koji će mi k**ra* i nak se rijetko vozim brže od 70 kad se vožam
ja sam vozio bez kacige jako dugo i uopće nisi fora bez nje. možda sada misliš da si frajer, ali ne daj bože da ti se nešto dogodi. je da smeta u početku i da se po ljetu glava znoji, ali kada se navikneš, onda ti je ok. meni je isto bio problem navići se na kacigu, ali sada sam se navikao i sretan sam zbog toga što ju ne staljam jer moram, već iz navike.
kaciga ne treba biti na glavi zbog murije, već zbog tebe ali kako želiš.
vidim da se ne isplati nagovarati te da ju nosiš, pa onda sretno kada bubneš sa motora. nadam se samo da ćeš biti dobro, jer sam vidio ljude koji su poginuli zbog ozljeda glave, a nosili su jako dobre kacige.
i da, prijatelj mi je nedavno poginuo na skuteru i to je već ne znam koji u nizu, tako da se ne zavaravaš da na skuteru ne možeš poginuti. još i lakše pogineš nego na nekoj litri.
nemaš šta raditi na motoru bez lacige.
toliko od mene, neću se više zamarati. sretno u vožnji i nadam se da nikada nećeš upasti sa motora.