Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 15:19:55 ---Nemrem ti opisat kolko sam se usro u koloni vručih motora koji se pomaknu 20 metara svakih 3 minute a temperatura iz asfalta isijava nekih 70 stupnjeva celzija u Slavonskom Brodu 280 kilometara od doma ::) :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ma sve je to dobro, kako bi ti bilo da otkaze vodena pumpa pri 10000+rpm, nekima se i to desilo pa tjeraju i dalje kao da se nista nije desilo :laughing7:
klembic:
--- Citat: gokiSP - 29 Studeni, 2009, 11:18:17 --- 8cm, 4200 vrti..puse ko blesav :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma sta ti pricas decko?? kakav 80mm.. ja sam sebi stavio 120mm i ne hladi najbolje onaj malossi sport.. je da je giza al opet.. treba onaj s SP-a skinut =D xD
gokiSP:
--- Citat: klembic - 30 Studeni, 2009, 15:57:18 ---ma sta ti pricas decko?? kakav 80mm.. ja sam sebi stavio 120mm i ne hladi najbolje onaj malossi sport.. je da je giza al opet.. treba onaj s SP-a skinut =D xD
--- Kraj citata ---
di sam napisao kako hladi? ::)
klembic:
--- Citat: gokiSP - 30 Studeni, 2009, 16:02:00 ---di sam napisao kako hladi? ::)
--- Kraj citata ---
hahaha.. nisam ni citao, samo kad sam vidio sliku ventilatora odma sam znao da je u pitanju hlađenje.. xD... sta je s Zlikovim klipom? jel mu pase?
gokiSP:
--- Citat: klembic - 30 Studeni, 2009, 16:05:51 ---hahaha.. nisam ni citao, samo kad sam vidio sliku ventilatora odma sam znao da je u pitanju hlađenje.. xD... sta je s Zlikovim klipom? jel mu pase?
--- Kraj citata ---
neznam ja ni sta je on napravio :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju