Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (23/34) > >>

SlowRider:
Po ljeti max. temp. ide do nekih 82°C, imao sam i termostat... sto se mene tice, ventilator ne bih stavljao. Jer kada stanes, temp. se spusta....

sto manje elektronike, to bolje  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 29 Studeni, 2009, 16:17:59 ---Po ljeti max. temp. ide do nekih 82°C, imao sam i termostat... sto se mene tice, ventilator ne bih stavljao. Jer kada stanes, temp. se spusta....

sto manje elektronike, to bolje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hm, ali ako bude sreće, ventilator će se paliti samo kad temperatura skoči iznad 75  :toothy11:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 08:32:29 ---Hm, ali ako bude sreće, ventilator će se paliti samo kad temperatura skoči iznad 75  :toothy11:

--- Kraj citata ---

oce oce.....al kod mene....  :dancee:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 08:32:29 ---Hm, ali ako bude sreće, ventilator će se paliti samo kad temperatura skoči iznad 75  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ako nisi imao problema dugi niz godina, zasto bi sada? Zbog globalnog zatopljenja?  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2009, 15:10:51 ---ako nisi imao problema dugi niz godina, zasto bi sada? Zbog globalnog zatopljenja?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Nemrem ti opisat kolko sam se usro u koloni vručih motora koji se pomaknu 20 metara svakih 3 minute a temperatura iz asfalta isijava nekih 70 stupnjeva celzija u Slavonskom Brodu 280 kilometara od doma  ::) :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju