Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
dhorvat:
Eto, težim da mi motor izgleda ovako.
Limes, kako bi matematičari rekli. Ali ovaj limes teži savršenstvu :toothy3:
R@kija:
bas su ruzni ovi roxovi!!!
horvat savjet....undertail,štop,prednje svetlo,zmigavci,s6 diskovi............sve od slowa sa sipa i gas kralj si...4 g rolice najtvrde federe i s6 nosac masine prirubnica 21 frga gljiva i gas neka se dere boli te
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 12 Prosinac, 2009, 14:36:34 ---bas su ruzni ovi roxovi!!!
horvat savjet....undertail,štop,prednje svetlo,zmigavci,s6 diskovi............sve od slowa sa sipa i gas kralj si...4 g rolice najtvrde federe i s6 nosac masine prirubnica 21 frga gljiva i gas neka se dere boli te
--- Kraj citata ---
dej tiho budi. Od kud tebi pravo da ti odlučuješ umjesto moje volje :jerk: Ovako želim da izgleda... dobro... možda bez blatobrana i sa Yasunijem :toothy12:... Ali ipak to je to :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 12 Prosinac, 2009, 14:38:51 ---dej tiho budi. Od kud tebi pravo da ti odlučuješ umjesto moje volje :jerk: Ovako želim da izgleda... dobro... možda bez blatobrana i sa Yasunijem :toothy12:... Ali ipak to je to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ajde ajde...bit cu ti stilista...al sad te moram napustit..idem se kurwat u city centar hahahahahha
dhorvat:
Bilo je vrijeme da zamijenim zadnji disk (doduše i prvi bi trebalo, al on još nije tak kritičan) koji je pretrpio dosad 80000 km. Nisam mogao izmjeriti direktno kolka mu je debljina bila jer se nepravilno trošio (sa "nutarnje" strane je potrošeniji) pa sam koristio alternativnu metodu: :toothy3:
Znači prva slika pokazuje debljinu obje matice zajedno, dok druga slika pokazuje (doduše slabo se vidi) sve zajedno, disk + dvije matice.
Znači radi se o ovim vrijednostima:
Dvije matice zajedno su 10,2 mm, a disk i matice zajedno su 11,1mm. Što bi značilo da je disk na tom mjestu bio "debelih" 0,9 mm. :o :o Sad me još više strah kad znam :binkybaby: ...sad sam u iščekivanju stage6 diska od Aeroxtuninga :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju