Tehnički kutak > Tuning skutera

Minareli AC - LC

<< < (5/7) > >>

ichko:
uh...malo je zajebanije nego sto sam mislio, tj mislio sam da ima manje djelova....

dhorvat:
I ako se ne varam, zaboravljeno je reći da ima jedan mali štiftić koji prolazi kroz bolcnu propelera sa strane magneta koji osigurava da se taj plastični rotor vodene pumpe ne vrti u prazno  :icon_thumright:

I da, to je ovaj poklopac sa slike. I između dolazi brtva (gumica)  :icon_thumright:

Gle, nije komplicirano. Puno djelova je nabrojeno, a većina je po par kuna (šerafi, gumice...) Najskuplje te dođe vodena pumpa, poklopac i kiler. I naravno termogrupa. Ostalo je sve više-manje...  :icon_tongue:

ichko:
Ma znam da te sitnice nisu toliko skupe, nego gdje ih naci, bolje da ti ne pricam kakva je vamo situacija, ima svega par radnji gdje bih nesto djelova mogao naci, ali radnici u njima ne znaju ni sta su to rolice a kamoli sto drugo....A ovako preko foruma bi mogao naci termogrupu,kiler i tako neke da kazem ozbiljnije djelove, a te sitnice dosta tesko...

gumy:
što se tiče sitnica imaš komplet reparatur set motoforce na SA, košta 20ak eura i sve dobiješ s time, treba ti dekl vodene i taj mali dio di se priključuju crijeva.

šarafe na magnet što idu isto imaš za uzet na SA..

dhorvat:

--- Citat: gumy - 05 Ožujak, 2009, 16:25:42 ---što se tiče sitnica imaš komplet reparatur set motoforce na SA, košta 20ak eura i sve dobiješ s time, treba ti dekl vodene i taj mali dio di se priključuju crijeva.

šarafe na magnet što idu isto imaš za uzet na SA..

--- Kraj citata ---

Htel sam mu upravo to napisat... Daj uspori malo  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju