Tehnički kutak > Tuning skutera

Minareli AC - LC

(1/7) > >>

ichko:
Znaci ovako, interesuju me razlike izmedju AC i LC makina, konkretno sto je sve potrebno uraditi da bi se od AC napravio LC, dali je potrebno mijenjati jos nesto osim naravno termogrupe i ugradnje hladnjaka, crijeva, pumpe za vodu i tih "sitnica"...

Evo konkretno na sta mislim, na mog generica se mogu ugraditi minareli AC cilindar i glava, e sad ja bih da za pocetak sto jeftinije napravim LC, kako bi imao ok osnovu za dalji rad....Pa me interesuje dali je dovoljno da samo zamjenim termogrupu (tj stavim stock minareli LC) uz naravno kiler i ostalo , ili je potrebno i jos nesto zamjeniti....? Dali ima nekih razlika u radilici ili nesto tako slicno ??

Snake:

--- Citat: ichko - 04 Ožujak, 2009, 21:50:57 ---Znaci ovako, interesuju me razlike izmedju AC i LC makina, konkretno sto je sve potrebno uraditi da bi se od AC napravio LC, dali je potrebno mijenjati jos nesto osim naravno termogrupe i ugradnje hladnjaka, crijeva, pumpe za vodu i tih "sitnica"...

Evo konkretno na sta mislim, na mog generica se mogu ugraditi minareli AC cilindar i glava, e sad ja bih da za pocetak sto jeftinije napravim LC, kako bi imao ok osnovu za dalji rad....Pa me interesuje dali je dovoljno da samo zamjenim termogrupu (tj stavim stock minareli LC) uz naravno kiler i ostalo , ili je potrebno i jos nesto zamjeniti....? Dali ima nekih razlika u radilici ili nesto tako slicno ??

--- Kraj citata ---

Radilica ti je ista, ima ti razlika u getribi... trebaš cilindar lc staviti, pumpu vode i kiler... ostalo ti je isto

robert:
treba ti uz onu masku koja ide preko pumpe za vodu jedna plastika koja štiti magnet sa strane termogrupe.
radilica od ac paše i na lc.

animatrix:
onda ti ne predstavlja problem uzeti recimo kakav midrace kit i stavit vodenu pumpu i hladnjak i imas skut sa preko 10ks

robert:

--- Citat: animatrix - 04 Ožujak, 2009, 22:12:53 ---onda ti ne predstavlja problem uzeti recimo kakav midrace kit i stavit vodenu pumpu i hladnjak i imas skut sa preko 10ks

--- Kraj citata ---
daj ne dovodi ljude u opasnost! ako sam dobro upućen njegov generic ima zadnju bubanj kočnicu kao i tvoja luna. dali bi ti sa tom kočnicom želio kočiti sa nekih recimo 100kmh?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju