Općenito > Generalno o skuterima

Koje gorivo koristiti ES95 ili SP98???

<< < (4/11) > >>

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 21 Veljača, 2007, 15:03:10 ---pa bože moj do prije pola godine svi ste livali super 95 bez ikakvih problema i nikad ih nije ni bilo.Sad je došla europska unija pa mora biti oznaka "euro" jer označava nešto kvalitetnije gorivo nego super 95 ali i skuplje je :dontknow:
Za SP98 neznan baš puno ali zašto solit more kad je slano.Svi na super95
Ja mislin da je ova tema već bila

--- Kraj citata ---

Solija bi i ti da voziš novi BMW ili Audi ili Passat ili Mecedes pa ti lipo stane nasrid puta, a zbog lošeg goriva... :laughing7:

Mi ekipa sa karburatorom a šta nas nije briga za katalizator možemo livat bilo šta...

Oni šta se brinu, pogotovo u autu, da bi im katalizator moga stradat, nek liju EuroSuper 95 ili euroSuper 100 BS, već šta mogu ili hoće, ali je bitno da je Euro...

Isto tako, i.e. motori, i radi katalizatora, i radi injection sustava, obavezno Euro, a po mogućnosti ipak EuroSuper 100 BS, čistiji je...

Ista stvar je sa diesel motorima, novi common rail tribaju livat EuroDiesel... Pa čak i noviji diesel motori šta nisu common rail,a imaju filter ispuha, tribali bi se držat EuroDiesel-a... A oni stariji 'traktori', mogu šta 'oće... :icon_biggrin:

StreetRunner:
a brale falija san,ja san mislija na skuter.Ja livan super i bash mi je super :laughing7: :laughing7: :glasses9: :frajer:

Doomsday:

--- Citat: IZd - 21 Veljača, 2007, 15:04:18 ---Doomsday,

Morat ćeš meni kod svakog našeg susreta nositi OMV 100 u kantici (imaš kufer nazad) jer ja nemam OMV u blizini :frajer:

--- Kraj citata ---

Iman ja bolju ideju, lipo ti dođeš do Kaštela na piće, pa usput na povratku i tankirš na OMV-u ES100BS... Taman kad dođeš doma, ostane ti za malo se vozit, i ponovo u Kaštela na piće... :laughing7:

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 21 Veljača, 2007, 15:11:49 ---a brale falija san,ja san mislija na skuter.Ja livan super i bash mi je super :laughing7: :laughing7: :glasses9: :frajer:

--- Kraj citata ---

Ma sve OK, ti mo'š livat šta god 'oćeš, cvajo sa karbom sve guta... :laughing7:

zox:
Znate vi onaj vic kad je došao tip na benzinsku pa je gurnuo onaj tank u dupe od dizela, a ovaj sa pumpe mu govori, pa gospodine ovo vam je diesel, a ovaj kaže, a meni je Super... :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju