Nije mi bila namjera i baš mi je žao što je moje javno dopisivanje s Bojanom o stvarima koje se prvenstveno tiču njega i mene dovelo do novih pokušaja razjašnjavanja i komentiranja nemilih zbivanja koji se, u stvari, mene ne tiču i ne zanimaju me same po sebi, a potom i do jednako neprimjerenih reakcija... Svemu tome doista nije mjesto na ovom forumu te najljepše molim da ovaj forum poštedite ikakvog daljnjeg komentara. Time svaki daljnji sličan komentar na ovu temu, koji direktno ne vodi pomirbi sukobljenih strana, smatram izlišnim.
I nakon ovih najnovijih čarki, do kojih je, nažalost, došlo ovdje, nimalo mi nije jasnije što se sve zbilo, no to me, kako sam upravo napisao doista i ne zanima, a vjerujem da će članovi ovog foruma koje to možda interesira puteve spoznavanja vaših povoda, uzroka i razloga potražiti negdje drugdje. S moje strane, već sam jasno naglasio kako ne želim biti involviran u vaš sukob i kako se doista nemam razloga i namjere priklanjati ijednoj strani.
Tek ostaje činjenica da su za svaki sukob potrebne dvije protivničke strane, da sukob obično i eskalira zbog nerazumnosti obje strane. Tko je više ili manje u pravu najbolje je da osjetite u vašim srcima, no i to je slaba utjeha. Prekrasan Lovrin komentar i prijedlog pomirbe rado bih potpisao u cjelosti, jer i sam jednako mislim. U tom vam smislu nudim posredovanje u rješavanju svih sporova u svojstvu medijatora. Za takvo je posredovanje u sukobu potrebna iskrena volja i namjera obje strane, potom se postavljaju pravila, koja po općem prihvaćanju postaju obvezna. Slijedi iznošenje činjenica na kulturan način, formiranje konstruktivnih prijedloga i sam postupak mirenja. Vjerujem da bi obje strane od toga mogle samo profitirati pa očekujem vaše eventualno javljanje u tom smislu... To je jedini mogući način na koji se tretirana tema, po mom mišljenju, može dalje razglabati na ovom dobronamjernom forumu. U protivnom, najljepše molim da ju ovdje doista smatramo zaključenom!