Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

tema jezik pisanja po forumu

<< < (10/12) > >>

Shema:

--- Citat: eladio - 04 Ožujak, 2009, 18:40:14 ---prijatelju moj , smanji tenzije 

:jojo:

ok, dakle, on ti je ispravljao oglase i zamolio te da oglase napises jasnije,

sad da li je ili je ono je ovo je , to su nijanse  :redface:

stvar smo razjasnili , sto je bilo - bilo je, nije obrisao te komentare jer sam mu rekao da tamo vise nista ne dira, da cu ja to rjesiti , ako imas sta dalje za reci, meni se obracaj  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nije mi prepravlja oglase...oglasi su bili ovakvi kakvi su sad!!!

Moji oglasi su jasni da nemogu bit jasniji.

Pozdrav. :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 04 Ožujak, 2009, 18:36:17 ---ja sam i dalje za W......to je sexy......  :headbang:.......a kaj se tice skole sigurno nisi taj dan bil tam dok se sto ucilo........  :laughing7:

--- Kraj citata ---

To kažeš jer ti je jedna draga prijateljica cijela u stilu slova W. Sve na W piše  :beah:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 19:38:19 ---To kažeš jer ti je jedna draga prijateljica cijela u stilu slova W. Sve na W piše  :beah:

--- Kraj citata ---

:beljj:.......preslo mi u naviku......znas kak se veli......s kim si takav si.......  :umroodsmijeha:

PROOF:
moji postovi se brisu a ovaj spamm ostaje......fala fala...

2TDottore:

--- Citat: PROOF - 04 Ožujak, 2009, 19:46:09 ---moji postovi se brisu a ovaj spamm ostaje......fala fala...

--- Kraj citata ---

mi smo MEGAPOPULARNI........  :beah:........i nasi postovi imaju veze sa temom.......tj pisemo na cistom hrvatskom knjizevnom jeziku i svi nas razumiju.......dajemo primjer drugima kak trebaju pisat  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju