Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
tema jezik pisanja po forumu
Shema:
--- Citat: eladio - 04 Ožujak, 2009, 18:40:14 ---prijatelju moj , smanji tenzije
:jojo:
ok, dakle, on ti je ispravljao oglase i zamolio te da oglase napises jasnije,
sad da li je ili je ono je ovo je , to su nijanse :redface:
stvar smo razjasnili , sto je bilo - bilo je, nije obrisao te komentare jer sam mu rekao da tamo vise nista ne dira, da cu ja to rjesiti , ako imas sta dalje za reci, meni se obracaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nije mi prepravlja oglase...oglasi su bili ovakvi kakvi su sad!!!
Moji oglasi su jasni da nemogu bit jasniji.
Pozdrav. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 04 Ožujak, 2009, 18:36:17 ---ja sam i dalje za W......to je sexy...... :headbang:.......a kaj se tice skole sigurno nisi taj dan bil tam dok se sto ucilo........ :laughing7:
--- Kraj citata ---
To kažeš jer ti je jedna draga prijateljica cijela u stilu slova W. Sve na W piše :beah:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 19:38:19 ---To kažeš jer ti je jedna draga prijateljica cijela u stilu slova W. Sve na W piše :beah:
--- Kraj citata ---
:beljj:.......preslo mi u naviku......znas kak se veli......s kim si takav si....... :umroodsmijeha:
PROOF:
moji postovi se brisu a ovaj spamm ostaje......fala fala...
2TDottore:
--- Citat: PROOF - 04 Ožujak, 2009, 19:46:09 ---moji postovi se brisu a ovaj spamm ostaje......fala fala...
--- Kraj citata ---
mi smo MEGAPOPULARNI........ :beah:........i nasi postovi imaju veze sa temom.......tj pisemo na cistom hrvatskom knjizevnom jeziku i svi nas razumiju.......dajemo primjer drugima kak trebaju pisat :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju