Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
tema jezik pisanja po forumu
mrcina:
i idemo ovako a to se tiče knjiženog pisanja po forumu a naročito u oglasniku.
kristijan olabavi malo jer ovo nema smisla.
kako češ englezu korigirati oglas ako ga ostavi na oglasniku isto kao nekome koji je iz splita ili varaždina.
ne nego češ preskočiti oglas i okrenuti glavu jer samo tako se širi populacija ovog foruma.
da smo bili u početku tako strogi kao ti sada za tri godine nebismo imali ni polovicu članova od sadašnjeg broja.
svi mi pišemo i govorimo hrvatski i to je točno ako si iz zagorja pomuči se naučiti štokavicu/čakavicu i ostala narječja u hrvatskoj jer ako izvinite dalmoš mora znati knjiž
evni hrvatski moraš i ti ali sve više nam narječja ulaze u pore života zato prilagodi se.
čovjek je prilagodljivo biče a ne željezna šipka.
eladio:
mene taj dio ne interesira..
jedino me interesira ovo i to se mora postovati :
1. cilj oglasa je da bude razumljiv , mora se znati sto se prodaje i po kojim uvjetima bez mogucnosti zabune !
2. oglas ima svoje "detalje" koje mora sadržavati (cijena itd..)
:sign201:
Pupo:
--- Citat: mrcina - 03 Ožujak, 2009, 11:31:24 ---i idemo ovako a to se tiče knjiženog pisanja po forumu a naročito u oglasniku.
kristijan olabavi malo jer ovo nema smisla.
svi mi pišemo i govorimo hrvatski i to je točno ako si iz zagorja pomuči se naučiti štokavicu/čakavicu i ostala narječja u hrvatskoj jer ako izvinite dalmoš mora znati knjiž
evni hrvatski moraš i ti ali sve više nam narječja ulaze u pore života zato prilagodi se.
čovjek je prilagodljivo biče a ne željezna šipka.
--- Kraj citata ---
Zato svi dođite u Slavoniju da naučite pričat standardnim hrvatskim jezikom!! :D Nisam za brisanje oglasa ako su oni razumljivi ali ako nisu, prvenstveno poslat PM oglašivaču da izmjeni oglas da bude razumljiv. Ako to ne napravi, slobodno brisati.
Shema:
došla maca na vratanca
al vjerojatno ce i sad govoriti da smo mi u krivu a ne on
respect care\o/
ChRiStIaN:
daj mrcina nemam rijeci...rijesimo sve i odna opet padobranac uleti...da tak moram rec. Neznam cemu ovo sad opet al i dalje stojim pri svojem...oglas nek bdue na hrv. standardnom jeziku, i amen! Za drugo me peče lijevo jaje! Nek pise ko oce i turski, ne dira me! Al oglas nek bude razuman!
A ti shema ne podjebavaj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju