Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

tema jezik pisanja po forumu

<< < (9/12) > >>

R@kija:
ti kiki isto koji se rac jebes i zajebavas bezveze...makni se od moderatora i bok...budi moderator u necem drugom ne u trznici ...samo se bezveze zivciras (i sebe i druge)... :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: Marekvz1 - 04 Ožujak, 2009, 18:16:16 ---nek se niko ne srdi,po meni slovo W nema u hrv.pravopisu,bar nije bilo dok sam ja išel u skul.ajmo svi pisat na šatri. :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

ja sam i dalje za W......to je sexy......  :headbang:.......a kaj se tice skole sigurno nisi taj dan bil tam dok se sto ucilo........  :laughing7:

eladio:

--- Citat: Shema - 04 Ožujak, 2009, 18:26:35 ---Jel ja tribam pisat 16 puta da mi se izbrišu opomenu u oglasniku od Kristiana koje mi je on da iz nekog fetiša prema dalmatincima i zbog toga sta mu cur anije dala tjedan dana pa je nervozan...

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15226.0

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15228.0

Kićo, kako si napisa opomene tako ih imaš i izbrisat sa vidljivog mjesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

prijatelju moj , smanji tenzije 

:jojo:

ok, dakle, on ti je ispravljao oglase i zamolio te da oglase napises jasnije,

sad da li je ili je ono je ovo je , to su nijanse  :redface:

stvar smo razjasnili , sto je bilo - bilo je, nije obrisao te komentare jer sam mu rekao da tamo vise nista ne dira, da cu ja to rjesiti , ako imas sta dalje za reci, meni se obracaj  :icon_thumright:

Marekvz1:
bil sam,al kud bi došel da govorim književno.inače tu na forumu niko ne govori književni,daleko od toga.a taj W je sexi,al dok ga cura piše.ak je tebi ok,piši.nemojte glumit nekaj kaj niste,svatko nek piše po svom,al da ga ostali razumiju.i kiki nek malo smanji strogoču i poveča tolerantnost,i stvar bi se mogla riješit.ako nekom smeta ovo kaj sam napisal,remo mi pogatplju likive pekpim.hvala

eladio:

--- Citat: Marekvz1 - 04 Ožujak, 2009, 18:42:08 ---bil sam,al kud bi došel da govorim književno.inače tu na forumu niko ne govori književni,daleko od toga.a taj W je sexi,al dok ga cura piše.ak je tebi ok,piši.nemojte glumit nekaj kaj niste,svatko nek piše po svom,al da ga ostali razumiju.i kiki nek malo smanji strogoču i poveča tolerantnost,i stvar bi se mogla riješit.ako nekom smeta ovo kaj sam napisal,remo mi pogatplju likive pekpim.hvala

--- Kraj citata ---

..gle, kakav knjizevni , o cemu vi?

to smo rijesili, nema tu knjizevnog  :icon_biggrin: , idemo dalje?! idemo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju