...to govori o obrazovanju najbolje o covjeku!
Ja sam rođen u Zagorju, zivim tu al pricam razumljivo...ak mogu ja, mogu i drugi
I ja nist ne brisem, samo ispravljam...nisam niakd ispravio ni izbriso nista bezveze...samo ispravljam...a opet, razliku neki ne kuze u brisanju i ispravljanju!
prava se javila bokte...pise w loool moj susjed od 10 godina je mislil da je to kul i proslo ga
a to kaj ja grijesim dok pisem je zato kaj fkt brzo pisem i ne ispravljam post poslije pisanja vec samo stisnem posalji i to je to...
Danas idem u Waraždin se wozit malo i do megica pa ti sigurno opet nebudes dosel Wau, kak sam sad kul
kolega kao izvorni splicanin koji moze pisati knjizevno od rijeci do rijeci....
reci mi tko si ti da sudis druge sudionike razgovora na ovom forumu ako se ti SAM .. nemozes pridrzavati VLASTITIH pravila... ipak ovaj forum nije kao nasa drzava da ne vrijede ista pravila za sve ...
sad si mi se stvarno popeo na vrh spolovila sa svojim ponasanjem i molio bih te da se skines s grbace radnog naroda te nas pustis na miru...
moju slobodu izrazavanja bas NITKO nemoze oduzeti kao i ostalih clanova za koju su se nasi ocevi borili... ....
ako nevolis dalmatinsko narijecje.. molim te ne citaj ga i ostavi se moderiranja.. jer koliko god ja nevolim to KAJ ne brisem i ne diram ljudima postove... materinji jezik treba postovati... to je hrvatski svejedno kojim narjecjem se govori...
kako sam ponosan na svoje narijecje postujem i vase...pa uzimam sebi pravo da ponovim!!!! TKO SI TI DA GOVORIS KOJE NARIJECJE SE SMIJE KORISTITI...
meni se neda razmisljati koje su knjizevne rijeci a koje nisu... i tlaka mi je pisati tako postove... mogu al ne zelim... pisem da me svi razumiju i to je dosta... a ti ako mislis da je KAJ knjizevni jezik onda se vrati u osnovnu skolu.
P.S. otac hrvatske knjizevnosti.... marko marulic... DALMATINAC, splicanin... imas kompleks na to?
HVALA!!!!!!!!!!