evo prvo da vam pokažem neke slike, a onda ću malo detaljnije.
imajte na umu da je motor opran prije zime i da od tada gotovo nije vožen, pa mu treba lagano pranje da spadne prašina.
evo prvo da vam pokažem neke slike, a onda ću malo detaljnije.
evo ovako, motor je 2003. godina i nikada lupan.
ne vozim kao pičkica, nego koliko ide. razmišljam glavom, a ne rukom, pa je zato još sa serijskom bojom i u jednom komadu.
ja sam prvi vlasnik i motor je u savršenom stanju, jer radim detaljne servise svake 3t kilometara i održavam ga.
nemojte sada samo o vjetrobranu i retrovizorima jer imam mali vjetrobran, ali meni i ovako dobro izgleda, a retrovizori su mi bitni. navikao sam na njih, a i policija u brodu ne gleda kroz prste ni malo i ima ih na svakom jebenom čošku. nije mi toliko zbog policije jer imam kazni na tone (svake godine nekoliko tisuća kuna), a i ne bi onda tablicu držao dolje, već mi je zbog vlastite sigurnosti.
na motoru trenutno imam:
200 ccm alu
bregasta vxr
polini speedcontrol
kompletan prijenos od vxr-a (primar i sekundar - 16/41)
dekompresor vxr (bez njega mi šteka paljenje zbog veće kompresije sa 200ccm)
žuti federi kvačila
dizna na krabu 100, a iglica na četvrtom zubu od 3 koja ima (četvrti zub je home made); karb je walbro sa metalnim poklopcem membrane
deak
u potrazi sam za bijelim malossi-jevim centralnim i naravno doći će tu red sponge, a možda i polini-jeva gljiva. uskoro će leći i neki xenon.
kada uhvatim vremena i nabavim još sve što planiram, to ide gore i onda motor mora na štelanje, a to je najvjerojatnije kada odem idući puta u brod.