Tehnički kutak > Garaža
vx 200
mrcina:
super izgleda a sad mi kaži kad gledaš kroz njega jel se vidi kroz njega te dali vidiš svjetlo na drugoj strani.
jesi li imao to u aspuhu i kako se čuje.
činimi se da ove mrežice nisu baš kvalitetne.
da je po meni ja bih izbušio bokove ove cijevčice a dolje bih zatvorio cijev fizički,
Keky.sb:
mislim da je mrežica od čelika, te da je jako kvalitetna. nije neka fuš mrežica. kada gledam vani kroz njiga, vidi se kroz te rupuce. db killer nije bio u auspuhu, niti ga planiram stavljati osim ako ne budem morao, tako da ne znam kako se čuje s njime i jel dosta priguši zvuk.
2TDottore:
a kak se to fiksira u auspuh da ga ne hiti van.... :icon_scratch:
shegy:
jel db kiler neide na granu prije lonca? gledao sam od leovincia i njima tako ide.. ovo mi vise lici na neki prigusivac...
neznam, pitam!?
mrcina:
--- Citat: shegy - 19 Listopad, 2009, 13:50:38 ---jel db kiler neide na granu prije lonca? gledao sam od leovincia i njima tako ide.. ovo mi vise lici na neki prigusivac...
neznam, pitam!?
--- Kraj citata ---
db killer i je prigušivač zvukova a ono što si ti vidio nije db killer več katalizator koji ti uopče nije potreban.
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2009, 13:04:47 ---a kak se to fiksira u auspuh da ga ne hiti van.... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
šarafičem.
--- Citat: Keky.sb - 19 Listopad, 2009, 13:01:13 ---mislim da je mrežica od čelika, te da je jako kvalitetna. nije neka fuš mrežica. kada gledam vani kroz njiga, vidi se kroz te rupuce. db killer nije bio u auspuhu, niti ga planiram stavljati osim ako ne budem morao, tako da ne znam kako se čuje s njime i jel dosta priguši zvuk.
--- Kraj citata ---
i koliko te košta taj DEAK u kompletu sa db killerom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju