Tehnički kutak > Garaža

vx 200

<< < (4/6) > >>

sven_vx:
zasto si skido naljepnice? ::) :icon_biggrin:

Keky.sb:
@J.U.R.C.A - nisu isti kanali za vodu. širi su kanali na vxr-ovoj glavi i ima bolje hlađenje pošto mi je sada temperatura malo povisoka, pa sam morao malo zarezati termostat da mi voda stalno cirkulira.

@sven_sp180 - naljepnice su išle dolje jer je ovako puno ljepši, makar meni. samo to je razlog.

J.U.R.C.A:

--- Citat: Keky.sb - 10 Listopad, 2009, 06:57:58 [email protected] - nisu isti kanali za vodu. širi su kanali na vxr-ovoj glavi i ima bolje hlađenje pošto mi je sada temperatura malo povisoka, pa sam morao malo zarezati termostat da mi voda stalno cirkulira.

@sven_sp180 - naljepnice su išle dolje jer je ovako puno ljepši, makar meni. samo to je razlog.

--- Kraj citata ---
jos jednom u napisati!
GLAVE AKO SU ISTOG GODISTA SU POTPUNO IDENTICNE!!!

Keky.sb:
J.U.R.C.A. potpuno si u pravu. glave su indentične. svi oni koji su mi rekli da nisu, neka znaju da nisu bili u pravu. srećom jandro je ispao čovjek i kada sam mu rekao da su iste itd., dogovorili smo se i vratit će mi novac.  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
dakle, ja sam napravio velik zajeb i pogriješio sam, ali eto ima još dobrih ljudi na svijetu. skidam kapu jandri. malo je takvih ljudi.  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Keky.sb:
obećao sam mrcini da  ću poslikati db killer, a nisam mogao naći temu u kojoj smo raspravljali o tome, pa evo stavit ću tu slike.
dakle, ovo je db killer koji radi deak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju