Tehnički kutak > Garaža
vx 200
neer:
pa na slikama ima neki imbus vijak dolje vjerojatno se tam sarafi...auspuh je jeben..nekad budem ljubomoran i ja bi takav auspufenlaggen
shegy:
--- Citat: mrcina - 19 Listopad, 2009, 14:31:48 ---db killer i je prigušivač zvukova a ono što si ti vidio nije db killer več katalizator koji ti uopče nije potreban.
--- Kraj citata ---
aha thanks... znam da katalizator nije potreban :glasses9:
marko209vx:
auspuh je brutala... taj db kiler se montira na ulazak grane u top, nije slucaj ko kod serde ta na ja kraju topa...keky ispravi me ako grijesim..bar je tako slicno ko starih deaka.
2TDottore:
ma imam ja na serdi neki k**ra* kai kao prigusuje i ide na ulaz topa....ulazna rupa na topu je samo 10mm i ima sastrane rupice kao i ovaj od deaka....i jbt kai mi to vrijedi kad mi je izlaz ko na hiljadarki....nis to ne prigusuje....cuje se ko klasicni serdarevic sa normalnom rupom na ulazu u top.....pravi db-kiler da ima svoju svrhu mora bit na izlazu topa a ne na ulazu....
Keky.sb:
@mrcina - auspuh je sa db killerom 2000 kn, a bez njega 1900kn.
@2tdottore - fiksira se na onaj mali šarafić koji se vidi na izlazu na slikama koje sam ranije postao, a i na db killeru se vidi rupa za taj šarafić. 10 sekundi posla da se namontira. i ja na ulazu u top imam sličnu cijev ovom db killeru, samo što je ona cijela izbušena sa malim rupicama, a ne ovako. to dolje nije db killer, nego takav ulaz u top koji se zove ruža.
@marko209vx - potpuno netočno. db killer kod serdarevića se montira na ulazu u top, a ovaj se montira na izlazu. razlika je golema jer ovo promijeniš za 10 sekundi, a ono je problem za izvaditi. kod nekih čak moraš otvarati plašt topa, a u najboljem slučaju moraš skidati top sa nosača i izvaditi ga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju