Tehnički kutak > Tuning skutera

Delta,Runner?Update

<< < (2/4) > >>

SlowRider:

--- Citat: Rossi - 07 Ožujak, 2009, 23:35:16 ---Nema veze sa deltom ali da ne otvaram novu temu:
1.ovako danas sam sklapo karb ...auspuh sastavljo ,uglavnom malo radio na motoru ..dok mi frend selene ne upresuje u blok....eh sta sam primjetio je sljedece ...postavio sam iglu i sajlu i sve ok u karb...kad dam gas klipic se digne ali sajla ostane dole ...jel to tako treba ili sam ja sebi umislio da se i igla treba dizat gore ?? evo slika kako je kad je gas do daske :
http://img6.imageshack.us/my.php?image=07032009792.jpg

--- Kraj citata ---

To nije sajla, to je igla. Normalno je da bude tako  :icon_thumright:

Rossi:

--- Citat: SlowRider - 08 Ožujak, 2009, 10:10:32 ---To nije sajla, to je igla. Normalno je da bude tako  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sorry mislio sam igla a napiso sajla ..jer sam se namucio sa sajlom pa mi ostala u glavi...
Ajde ako neko moze odgovorit na ostala ova dva pitanja ....

3alfa3:
Igla dobro izgleda.
Cok mora imat lufta jer onda znas da nije napet (aktiviran). Bitno je da osjetis otpor kada ga aktiviras.
Kabel se serafi u bobinu.

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Ožujak, 2009, 23:47:54 ---Igla dobro izgleda.
Cok mora imat lufta jer onda znas da nije napet (aktiviran). Bitno je da osjetis otpor kada ga aktiviras.
Kabel se serafi u bobinu.

--- Kraj citata ---
aha thx...a ja sam uzeo sa SA ngk lulicu ...i vidim da se ovdje na njoj sarafi kabal..ima lijepo vidi se unutra dio boje bakra i okolo navoj ....kako bi mogo iskombinirat da stavim ovu ngk lulicu  ??imal ko kavih ideja...

3alfa3:

--- Citat: robert - 07 Ožujak, 2009, 23:58:58 ---e alfa, daj mi malo objasni delta kvačilo. nikad ga  nisam rastaavljao a uskoro ću ga morat rastaviti. želim što bolji i jači start. imam crvene i bjele opruge kvačila na raspolaganju. ako imaš kakvih slika to bi mi najbolje pomoglo.

--- Kraj citata ---

Skines 3 osiguraca (zapamti u kojem su polozaju jer trebaju biti okomito na centar kuplunga)
Skines prsten kojeg oni drze.
Imbusom odserafis sva 3 serafa koji drze natezace federa.
Skines natezace i rastavis kompletno kuplung.
Natezaci imaju 3 polozaja kao i utezi ispod pakne u koje userafljujes serafe na tezaca.
Sto su utezi blizi vrhu pakne (sto dalje od osovine na kojoj je pakna) to su u tezem polozaju i kuplung jace djeluje na zvono kod spajanja - krace proklizavanje i "brutalniji" start.
Natezac stavi u poloaj da feder bude najopusteniji, a uteg u najtezi polozaj. Dobro zategni imbus. Tako napravi sa sve 3 pakne.
Stavi pakne na njihovo mjesto i stavi crvene federe na kuplung.
Stavi veliki prsten na kuplung i potom osigurace. Osiguraci moraju sjesti u polozaj kako su bili kad si ih skidao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju