Tehnički kutak > Tuning skutera
Delta,Runner?Update
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Ožujak, 2009, 23:53:23 ---Skines 3 osiguraca (zapamti u kojem su polozaju jer trebaju biti okomito na centar kuplunga)
Skines prsten kojeg oni drze.
Imbusom odserafis sva 3 serafa koji drze natezace federa.
Skines natezace i rastavis kompletno kuplung.
Natezaci imaju 3 polozaja kao i utezi ispod pakne u koje userafljujes serafe na tezaca.
Sto su utezi blizi vrhu pakne (sto dalje od osovine na kojoj je pakna) to su u tezem polozaju i kuplung jace djeluje na zvono kod spajanja - krace proklizavanje i "brutalniji" start.
Natezac stavi u poloaj da feder bude najopusteniji, a uteg u najtezi polozaj. Dobro zategni imbus. Tako napravi sa sve 3 pakne.
Stavi pakne na njihovo mjesto i stavi crvene federe na kuplung.
Stavi veliki prsten na kuplung i potom osigurace. Osiguraci moraju sjesti u polozaj kako su bili kad si ih skidao.
--- Kraj citata ---
sad si mene malo zabrinuo....jel se mozda sjecas ili imas sliku kako su osiguraci bili....posto znam kad sam ih vraco...da mi je izgledalo kao da nisu ulegli do kraja .... evo jel ovako trebaju osiguraci da budu postavljeni...znaci kako ima onaj dio okrugli gdje idu.....uglavnom ovako kao na slici ...???
http://img27.imageshack.us/my.php?image=slika.png
3alfa3:
Ovako treba postavit osigurace:
Pupo:
Ako su osigurači dobro sjeli u utor, nema šanse da ispadnu zbog centrifugalne sile. Prije će se nešto drugo razletit nego će ti segeri ispasti s mjesta zbog centrifugalne sile (osim ako ne postoji još neki razlog zašto ih okrenuti prema van?)
Iako po slici mi se čini da je to jedini položaj kako ih je moguće okrenuti!
3alfa3:
Moguce ihj je rotirati oko osi osovine i ako ih okrenes za 90 stupnjeva drugacije od ovog sa slike, mogu uslijed centrifugalne sile ispast.
neer:
neki su i varili gore te osigurace jer su imali problema s ispadanjem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju