bila je vrlo svjetla svječica pa sam stavio veću diznu, sad je bolja boja..nije to neka razlika u dizni, možda malo trokira u startu kad je hladan, ali ne strašno.. no čudno mi je kak mi se jučer i prekjučer ugasio u vožnji, onak iz čista mira, i onda ga upalim, opet radi..
bilo je malo smeća u čašici frgazera, to sam izvadio, trebao bi ga ponovo izčistiti..
onak kad se vozim po gradu, ok je ali kad ga razvučem do 90 po laganoj uzbrdici, nakon 2-3 minute, uguši se i povremeno ugasi.. definitivno ostane bez benzina, sad moram otkrit zašto, ili vakum ventil ne pusti dosta ili mi je plovak zaštekao..
ali nije ni čudo, u kakvom je stanju bio taj frgazer kad sam ga uzeo, potpuno zaštopan..
sve se to događa sad otkad je zatoplilo, kad je vani bilo do +15°C, radilo je super..
bojim se da mi se pregrijava cilindar..
trebao bi frgazer još jednom potopit u nitro i ispuhat kompresorom..
danas ću odvojit pumpu ulja i napravit mješavinu 2.5%, jer mislim da ta pumpa ne radi kak treba, na 700 km otišlo mi je samo oko pola litre iz rezervoarčića, a još sam dodao čep-dva u rezervoar..
ne mislim od pežoa napravit neznam kakvu pilu jer da mislim nebi kupio kit od 800 kn.. hoću se samo normalno vozit po gradu paralelno s autima do 80-90 i to je to..