I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Molim?Spaljujemo ga jer nemamo kapaciteta za skladistenje....
Ni ja nisam mogo vjerovat, al tako je godinama....
golfa keca dizela i onda od restorana do restorana po otpadno ulje. Malo od pomfrita malo od lignji i vozis se. jbg mjenjas filter nafte svakih milju km al brate vozis za đabe
Da,samo sta se netko ugusi kad se vozi iza tebe
nek me zaustave,micica im materina lopovska,dabogda ponovo rat zapoceo jer su ovo prokelto bolesni ljudi.......vec pola godine kupujemo lozu i tako ce i biti,mater vam sviram svima na vlasti,nesreća lopovska,uh!
nikad ni cak kad budemo u eurposkoj uniji,na balkanu srece nikada nece biti......se#emo po slovencima,ma oni su zlatni ljudi koji rade i cija drzava napreduje,ni meni nisu dragi,ali skidam ima kapu..... jedina zemlja bivse Jugoslavije koja je kao i zapadna europa,a mi se pokusavamo probiti turizmom i necim,ma mi nemamo nista.....zajebat cu vlast kako god budem mogao,ni porez ni nista,pa ajdete
Nejebica?
nek me zaustave,micica im materina lopovska,dabogda ponovo rat zapoceo jer su ovo prokelto bolesni ljudi.......vec pola godine kupujemo lozu i tako ce i biti,mater vam sviram svima na vlasti,nesreća lopovska,uh! ajde smiri malo dhorvat