Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pun mi je k**** ovog policajca na tržnici

<< < (5/8) > >>

Marekvz1:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: Mulci,mulci.Polijajac s gumicom umjesto pendreka :laughing7: :laughing7: :laughing7:

eladio:
Sto se tice kristijana, nije savrsen, nismo ni mi , nitko nije savrsen...

On se trudi oglase drzati razumljivima i jasnima za sve..

Sto se tice sheme, ne brini , oglasi ti se nece brisati, zbog toga sto su na dalmatinskom.. dok god je svima nama razumljiv , i to je to  :icon_thumright:

ivan007:
sam ti pisi na dalmatinskom da te ceo svet razume :toothy3: sala-mala da se tko nebi naso uvrjedjen jel zadnjih dana vas sora PMS  :happy6:

Shema:

--- Citat: ivan007 - 02 Ožujak, 2009, 09:27:51 ---sam ti pisi na dalmatinskom da te ceo svet razume :toothy3: sala-mala da se tko nebi naso uvrjedjen jel zadnjih dana vas sora PMS  :happy6:

--- Kraj citata ---

Ne pišem oglas na dalmatinskom. Prije nego ga postam pregledam 16 puta post i ispravim od prvotnog stanja negdi cca 20 riječi, jer umjesto "pisao" ja napišem "pisa" itd...pa nadodajem ta slova "o" da bi oglas bio što točniji, al nemože mi dijelit opomene tek tako zato jer sam u oglasu od cca 100 riječi, dvije riječi napisa na dalmatinski a koje cijela Hrvatska i šira okolica razumiju...npr "misto"...

Shema:

--- Citat: eladio - 02 Ožujak, 2009, 09:09:44 ---Sto se tice kristijana, nije savrsen, nismo ni mi , nitko nije savrsen...

On se trudi oglase drzati razumljivima i jasnima za sve..

Sto se tice sheme, ne brini , oglasi ti se nece brisati, zbog toga sto su na dalmatinskom.. dok god je svima nama razumljiv , i to je to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Oglas mi niej ni orbisan, samo od moja 4 oglasa koliko ih imam, na 3 mi je da opomenu i proslijedija tebi da me opomeneš.

Da sam nešto krivo napisa u oglasima nebi riječ reka, ka šta jednom davno Benjaminu nisam niti riječ reka kad mi je čitav oglas izbrisa jer nije bia pravilan, samo sam ga ponovo točno napisa i sve 5.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju