Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pun mi je k**** ovog policajca na tržnici
master_o_fight:
ovi oglasi za koje si dao link su super napisani i za njih ti nema što prigovarat ::) :jerk:
Shema:
--- Citat: Nikon - 01 Ožujak, 2009, 22:15:34 ---ja neznan jesan lud al oglas je po propisu :)
--- Kraj citata ---
Ma i aj sam lud...svi smo mi ludi...jedino Kićo vidi neki šit problem...kojeg ja nemogu vidit a tako me nervira kad me neko prca. :angry9:
Shema:
--- Citat: master_o_fight - 01 Ožujak, 2009, 22:24:30 ---ovi oglasi za koje si dao link su super napisani i za njih ti nema što prigovarat ::) :jerk:
--- Kraj citata ---
A očito da ima, jer ej on za oba dao opomene.
A na trećem oglasu kojeg sam da ima nekih mjesec dana, napišem ga, i nakon 6 nadopunim tj nešto dodam u oglas jer nisam više to isto tražio, i onda opet nakon 9 dana idem sa istim...i on da sam prerano bumpa...loooooooooool...jedan jebeni dan...šta je najgore ja sam se odma isprica kad sam pisa taj post nakon 6 dana jer nisam bia siguran jel se smije tako nadopunjavati post i reka unaprid ako se ne slaze sa pravilima da ga se izbrise
Nikon:
oglas je dopusteno bumpat i nakon 2 dana ako je neka velika izmjena u njemu, pad cijene npr. i sl. ...
al isto mi je gust sta te alo prca zasluzia si :toothy9:
Shema:
--- Citat: Nikon - 01 Ožujak, 2009, 22:41:54 ---oglas je dopusteno bumpat i nakon 2 dana ako je neka velika izmjena u njemu, pad cijene npr. i sl. ...
al isto mi je gust sta te alo prca zasluzia si :toothy9:
--- Kraj citata ---
bumpa sam ga nakon 6 dana jer je u prvoj poruci pisalo da tražim sve plastike za runnera, kasnije sam napisa da tražim samo prednju desnu i zadnju bočnu desnu
eto i opet kićo kriv a ne ja
znači kad se sve zbroji i oduzme, dobia sam tri upozorenja jer čovik nezna radit svoj posa, tj. radi ga krivo
splićo mrš u kujac, ispleskat cu te kad te vidin, ja i ivo...ivo ce skinit serdarevica novog i u glavu drito
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju