Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pun mi je k**** ovog policajca na tržnici

<< < (6/8) > >>

Shema:
Evo vidim da meštar Christian nema šta za reć pa može LOCK šta se mene tiče.

Edit: E da, molio bih da lijepo kako je napisao tako i izbriše one opomene u mojim oglasima.

:icon_thumright:

ChRiStIaN:

--- Citat: master_o_fight - 01 Ožujak, 2009, 22:24:30 ---ovi oglasi za koje si dao link su super napisani i za njih ti nema što prigovarat ::) :jerk:

--- Kraj citata ---

Jel dole vidis edited by i moje ime? lako je sad rec kad sam ispravio oglas...da vidite na kaje licio prije!

A da razjesnimo jedno...bilo je vec govora u pisanju na forumu, buraz pisi kak hoces, di hoces, al oglas cita pun k ljudi ne samo iz HR nego i iz BiH, Srbije, Slovenije! NEMREŠ, NEMREEEEŠ pisat i radit kak te volja! Tu mora postojat neko pravilo, neki kodeks, lijepo sam te upozorio reko si ok, i za inat mi pocnes srat i namjerno mi stavis jos takvih oglas i 5 smajlica iza...bezobrazan si jako!

Govori si di kak hoces i psuj kak hoces (da ne pisem kaj si mi sve piso u PMovima) itd. Kultura je ono kaj nemres kupit ni prodat pa prestani gledat trzicu i okreni se kucnom odgoju!

Toliko od mene...zanimljivo kak oni kaj zapravo grijese se zale, niakd nisam vidio da se neko zali a da je prizno svoju pogresku ili da mu je oglas ok  :dontknow:

180fxr:
ja uvijek kiki-u priznam da sam sj#bo...al nekad ga podmitim pa ne gleda moj oglas  :laughing1: :laughing1:

Utroba-FX:

--- Citat: ChRiStIaN - 02 Ožujak, 2009, 20:20:00 ---Jel dole vidis edited by i moje ime? lako je sad rec kad sam ispravio oglas...da vidite na kaje licio prije!

A da razjesnimo jedno...bilo je vec govora u pisanju na forumu, buraz pisi kak hoces, di hoces, al oglas cita pun k ljudi ne samo iz HR nego i iz BiH, Srbije, Slovenije! NEMREŠ, NEMREEEEŠ pisat i radit kak te volja! Tu mora postojat neko pravilo, neki kodeks, lijepo sam te upozorio reko si ok, i za inat mi pocnes srat i namjerno mi stavis jos takvih oglas i 5 smajlica iza...bezobrazan si jako!

Govori si di kak hoces i psuj kak hoces (da ne pisem kaj si mi sve piso u PMovima) itd. Kultura je ono kaj nemres kupit ni prodat pa prestani gledat trzicu i okreni se kucnom odgoju!

Toliko od mene...zanimljivo kak oni kaj zapravo grijese se zale, niakd nisam vidio da se neko zali a da je prizno svoju pogresku ili da mu je oglas ok  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja sam iz Splita,pa neznam sta znaci to NEMREŠ????

ChRiStIaN:
Ovo nije oglas...tu pisemo kak hocemo! :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju