Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

ZiP BigBore ....Majne Klajne Sprinter

<< < (13/20) > >>

hac:
a računao sam ugrubo.........mašina sa felgom 25 kg,rama 8 kg,vilica sa felgom 8 kg......to je cca 40tak kg + još plastike,ručke ,sic ,killer, rezervar......vjerujem da če bit oko 60 kg max

još se skupljaju djelovi,evo maloprije donacija kolege.....dugo traženi M volan.......nisam htio dat 60-80 e za neki sa SA/SC,dosta su ti široki i ne sviđaju mi se........ ovaj je sa jedne stare yamahe i širina mi taman odgovara,par cm uži od ori zip volana

chrom je,samo je neko pofarbao u crno,malo desola če rješit stvar ......

Chupsy:
a složena makina od sp je dosta teška, još amortizer, rama 8 kila?? sa nosačem od spa ili bez?

šta planiraš sa strujom, oće bit sistem; namotaji->cdi->bobina->svijećica + killswitch

hac:
vagao sam ja djelove računica kaže 60-65 kg,jbg......gola rama je 8 kg,sp nosać je 1 kg sa vijcima.....

instalacija če bit handmade.......namotaji->cdi->bobina->svijećica + killswitch+ regler na mali 4ah aku za žmige i svjetla....bez alnasera i ostalih gluposti,plan je da zip bude street legal

Bogus:
hac, ima li tu cega novoga?  ;D

vec dugo nisi nista pisao o ovom projektu :notworthy:

hac:
uh......uspio sam skupit večinu djelova.....nemam baš vremena ovih dana....nadam se ovaj tjedan da ču uspjet povarit nosać selena od sp180 i stavit Zipa na točkove

rješavam pomalo sitnice koliko stignem.....evo ga karb TM28SS i Vforce CR85 usis u usporedbi sa PHBG19 karbom i ori SP180 usisom.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju